Ειδήσεις

Πήραν… γεύση από τσολιά οι Αμερικανοί!

Το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη επισκέφτηκαν την Τρίτη το πρωί οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της εθνικής Μπάσκετ της Αμερικής. Οι παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι, που βρίσκονται από τη Δευτέρα στη χώρα μας για τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, άφησαν λίγο τις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις στην άκρη και συμπεριφέρθηκαν ως… γνήσια «κινεζάκια»!

Το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη επισκέφτηκαν την Τρίτη το πρωί οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της εθνικής Μπάσκετ της Αμερικής.

Οι παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι, που βρίσκονται από τη Δευτέρα στη χώρα μας για τη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, άφησαν λίγο τις προπονήσεις και τις υποχρεώσεις στην άκρη και συμπεριφέρθηκαν ως… γνήσια "κινεζάκια"!

Δηλαδή, όπως κάθε τουρίστας- χαβαλές- που σέβεται τον εαυτό του- οι Αμερικανοί πλησίασαν τους τσολιάδες, τους έκαναν γκριμάτσες και τέτοιου τύπου χαριτωμενιές, μήπως και καταφέρουν να τους αποσπάσουν την προσοχή… Άδικος κόπος!

Την αποστολή της Αμερικής την υποδέχτηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Νικητιάδης, ο οποίος προέβη και σε δηλώσεις.

«Είναι πραγματικά απίθανο πώς αυτοί οι διάσημοι παίκτες κατανόησαν αμέσως τι συμβαίνει στη χώρα μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Αθήνας και φεύγοντας μόνοι τους από τους ανθρώπους της ασφάλειά τους, έδειξαν πόσο ασφαλείς είμαστε εδώ. Αυτή την εικόνα θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, οι Αμερικανοί ήταν ευδιάθετοι και μοίρασαν αυτόγραφα σε μικρούς θαυμαστές.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x