Ειδήσεις

«Ήρεμος άνθρωπος ο Κρστιτς»

Ήρεμο άνθρωπο που δεν συνηθίζει να μπλέκεται σε καυγάδες, χαρακτήρισε τον Νέναντ Κρστιτς ο Κέβιν Ντουράντ. Ο Αμερικανός σταρ χαρακτήρισε δυνατό τεστ το ματς εναντίον της Ελλάδας και δήλωσε πως στόχος των Αμερικανών είναι το χρυσό μετάλλιο.

Ήρεμο άνθρωπο που δεν συνηθίζει να μπλέκεται σε καυγάδες, χαρακτήρισε τον Νέναντ Κρστιτς, ο Κέβιν Ντουράντ. Ο Αμερικανός σταρ χαρακτήρισε δυνατό τεστ το ματς εναντίον της Ελλάδας και δήλωσε πως στόχος των Αμερικανών είναι το χρυσό μετάλλιο.

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Κρστιτς. Γενικά είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος και συνήθως απέχει από τέτοιες καταστάσεις. Από το βίντεο, όμως, που είδα νομίζω ότι αντέδρασε λάθος», δήλωσε ο Ντουράντ αναφορικά με τον άνθρωπο που πρωταγωνίστησε στα επεισόδια του ΟΑΚΑ ενώ στόχος των Αμερικανών για το Μουντομπάσκετ δεν μπορεί να είναι άλλος από την 1η θέση.

«Στόχος μας είναι το χρυσό μετάλλιο και το φιλικό με την Ελλάδα θα αποτελέσει μια πολύ δυνατή πρόβα», τόνισε ο 21χρονος μπασκετμπολίστας.

Εκτός από τον Ντουράντ όμως, δηλώσεις έκαναν και οι υπόλοιποι διεθνείς της Dream Team. Ο Λαμάρ Όντομ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση από ελληνικό σύλλογο!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην Ελλάδα. Μόλις τελείωσα το κολέγιο είχα πρόταση από ελληνική ομάδα, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν θυμάμαι πολλά», ανέφερ ο Οντόμ που δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ελληνική ομάδα όταν αυτή είχε κερδίσει τις ΗΠΑ στο Μουντομπάσκετ και τόνισε ότι οι παίκτες τη εθνικής έχουν κερδίσει τον σεβασμό της μπασκετικής κοινότητας:«Νομίζω ότι θα είναι πολύ όμορφο παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα μας είχε εντυπωσιάσει, όταν μας είχε νικήσει, κυρίως γιατί είχε παίξει με καρδιά. Διαθέτει παίκτες που έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων».


Ο Ντέρεκ Ρόουζ έχρισε φαβορί την Ελλάδα και την Ισπανία για την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσθέτοντας πως οι «Έλληνες γνωρίζουν πραγματικά πώς να σουτάρουν τρίποντα» ενώ ο Ντάνι Γκρέιτζερ ξεχώρισε του ψηλούς της «γαλανόλευκης» και δήλωσε έτοιμος να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή. Δηλώσεις έκανε και ο Ρούντι Γκέι που στάθηκε στη δική του ομάδα λέγοντας πως στόχος των Αμερικανών είναι η κορυφή και πως οι απουσίες τους δεν αποτελούν δικαιολογίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x