Ειδήσεις

Ελλάδα-ΗΠΑ 59-87 (Τελικό)

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, με τη Dream Team να επικρατεί της "γαλανόλευκης" με 87-59. Νωρίτερα, ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα βρεθούν στο Μουντομπάσκετ. Εκτός έμειναν οι Παππάς, Παπανικολάου και Βασιλειάδης.

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη των ΗΠΑ, με τη Dream Team να επικρατεί της "γαλανόλευκης" με 87-59. Νωρίτερα, ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα βρεθούν στο Μουντομπάσκετ. Εκτός έμειναν οι Παππάς, Παπανικολάου και Βασιλειάδης.

Δεκάλεπτα: 14-22, 32-42, 44-68

18:59 Η πεντάδα της Εθνικής αποτελείται από τους: Σπανούλης, Φώτση, Περπέρογλου, Τσαρτσαρή και Ζήσης.

18:58 Η πεντάδα των ΗΠΑ αποτελείται από τους: Μπίλαπς, Ντουράντ, Ρόουζ, Ιγκουοντάλα και Όντομ.

18:57 Έκπληξη!!! Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, αν και έφυγε υποβασταζόμενος από το παρκέ, έκανε την είσοδο του και πάλι κατά την παρουσίαση και αποθεώθηκε. Ο «Σόφο» δεν πατούσε καλά το αριστερό του πόδι, αλλά ευτυχώς το πατούσε, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα.

18:56 Για ακόμη μια φορά φέτος σε παιχνίδι της Εθνικής ομάδας, κατά την είσοδο του Βασίλη Σπανούλη, οι μισοί φίλοι της Εθνικής τον αποθέωσαν και οι άλλοι μισοί τον αποδοκίμασαν. Ευτυχώς, οι δεύτεροι ήταν και οι λιγότεροι.

18:55 Και τώρα η παρουσία της Εθνικής Ελλάδος. Όλοι οι φίλοι της ομάδας είναι όρθιοι και αποθεώνουν τους παίκτες μας.

18:52 Αρχίζει η παρουσίαση τν δύο ομάδων. Πρώτοι μπαίνουν οι παίκτες των ΗΠΑ.

18:48 Οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια ώστε να υπάρξει το τελευταίο χορευτικό, να ακουστεί ένα τραγούδι που έχει γραφτεί αποκλειστικά για την Εθνική ομάδα.

18:40 Οι Αμερικανοί κάνουν την εμφάνιση τους στο παρκέ του ΟΑΚΑ και γνωρίζουν και αυτοί την αποθέωση.

18:35 Η ατυχία μας χτύπησε για ακόμη μια φορά την πόρτα. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης χτύπησε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και όπως φάνηκε πρέπει να γύρισε τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

18:28 Απομένουν 32 λεπτά για το τζάμπολ της μεγάλης αναμέτρησης και περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις εξέδρες. Ανάμεσα τους και αρκετοί Αμερικανοί.

18:22 Μόλις έκανε την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο η Εθνική Ελλάδος γνωρίζοντας την αποθέωση. Και για όσους δεν έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο ΟΑΚΑ, να σας πούμε πως η Nova που μεταδίδει το ματς θα σας το προσφέρει σε High Definition, συνεπώς δεν υπάρχει μεγαλύτερο δέλεαρ. Αυτή θα είναι η πρώτη High Definition μετάδοση στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

18:15: Η δωδεκάδα των ΗΠΑ αποτελείται από τους: Μπίλαπς, Ντουράντ, Ρόουζ, Γκέι, Ιγκουοντάλα, Γκρέιντζερ, Λοβ, Όντομ, Τσάντλερ, Γκόρντον, Γουέστμπρουκ, Κάρι.

18:14 Η δωδεκάδα της Εθνική αποτελείται από τους: Μπουρούση Ζήση, Σπανούλη, Καλάθη, Φώτση, Πρίντεζη, Περπέρογλου, Τσαρτσαρή, Διαμαντίδη, Βουγιούκα, Σχορτσανίτη και Καϊμακόγλου.

18:12 Οι περισσότεροι παίκτες των ΗΠΑ βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια και μόνο οι Ιγκουοντάλα, Όντομ και Μπίλαπς συνεχίζουν να κάνουν ζέσταμα υπό τους ήχους RnB μουσικής.

18:02 Παρουσιάστρια του προγράμματος που θα γίνει εντός αγωνιστικού είναι η Κατερίνα Στικούδη.

17:55 Aκόμη δεν έχει εμφανιστεί για ζέσταμα κάποιος παίκτης της Εθνική μας

17:49 Περίπου 3.000 φίλοι της Εθνικής ομάδας βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή.

17:45 Οι πρώτοι παίκτες των ΗΠΑ (Λοβ, Ρόουζ) μπαίνουν στο παρκέ για το καθιερωμένο ζέσταμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x