Ειδήσεις

Σιζέφσκι: «Το σκορ δεν έχει σημασία»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τα βήματα προόδου που παρουσίασε εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τα βήματα προόδου που παρουσίασε εμφανίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι.

«Ξέρουμε ότι ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Η Ελλάδα δεν είχε τους δύο βασικούς ψηλούς της, αλλά ήταν καλό για μας ότι παίξαμε σε μία όμορφη ατμόσφαιρα απέναντι σε μία καλή ομάδα καθώς αποκομίσαμε εμπειρίες. Το σκορ δεν έχει σημασία, γιατί η αντίπαλος μας δεν είχε την ομάδα της πλήρη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την ισορροπία που είχαμε μεταξύ ψηλών και κοντών. Δεν έχουμε πολλούς ψηλούς και η Ελλάδα μας δημιούργησε προβλήματα, που πιθανώς θα ήταν μεγαλύτερα αν έπαιζαν οι δύο ψηλοί. Είμαι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής που είχαν όλοι, αλλά και τα σχήματα που δοκιμάσαμε. Είμαστε όσο έτοιμοι μπορούμε να είμαστε αυτό το χρονικό διάστημα και ελπίζω να βελτιωνόμαστε καθημερινά στο Μουντομπάσκετ», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αγαπώ το ελληνικό μπάσκετ και την Ελλάδα και σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».

Όσο για την απόφαση του Ρόντο να αποχωρήσει από την ομάδα είπε: «Μας είπε ότι ήθελε να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά ζητήματα στις ΗΠΑ και σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Είναι ένας παίκτης που ήταν αφοσιωμένος στην προετοιμασία και ένα καλό παιδί. Παραμένει στη δεξαμενή των παικτών από τους οποίους θα επιλέξουμε την ομάδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012».

Τους παίκτες των ΗΠΑ εκπροσώπησε ο Έρικ Γκόρντον. «Η ομάδα μας είχε καλό ρυθμό κι εγώ ήμουν σε καλή μέρα», είπε ο γκαρντ των Κλίπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x