Ειδήσεις

Μπίλαπς: «Θαυμάζω την Εθνική Ελλάδας»

Με κολακευτικά λόγια για την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας, μίλησε ο Τσόνσι Μπίλαπς, αμέσως μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. Ο 33χρονος γκαρντ τόνισε πως η νίκη της εθνικής ομάδας της Αμερικής ήταν πολύ σημαντική, προσθέτοντας όμως ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μετράνε.

Με κολακευτικά λόγια για την Εθνική ομάδα μπάσκετ της Ελλάδας, μίλησε ο Τσόνσι Μπίλαπς, αμέσως μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Ο 33χρονος γκαρντ τόνισε πως η νίκη της εθνικής ομάδας της Αμερικής ήταν πολύ σημαντική, προσθέτοντας όμως ότι τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μετράνε.

«Περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας. Θαυμάζω και σέβομαι πάρα πολύ την Εθνική ομάδα της χώρας σας η οποία μας είχε νικήσει το 2006 στη Σαϊτάμα. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνισή μας», τόνισε ο άσος των Ντένβερ Νάγκετς για να συμπληρώσει: «Οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράνε. Την Ελλάδα μπορεί να την βρούμε απέναντί μας στην Τουρκία και εκεί είναι που πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x