Ειδήσεις

«Έκοψε» Μιλοσάβλιεβιτς ο Ίβκοβιτς

Τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς αποφάσισε να «κόψει» ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Σερβίας ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ο 21 ετων γκαρντ παρά το γεγονός ότι τα πήγε πολύ καλά στην προετοιμασία των «πλάβι» δεν επελέγη από τον 67χρονο τεχνικό της ομάδας. Ωστόσο ο «σοφός» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη.

Τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς αποφάσισε να «κόψει» ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από την αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Σερβίας ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ο 21 ετών γκαρντ παρά το γεγονός ότι τα πήγε πολύ καλά στην προετοιμασία των «πλάβι» δεν επελέγη από τον 67χρονο τεχνικό της ομάδας. Ωστόσο ο «σοφός» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη: «Ήταν ενεργός και δούλεψε σκληρά. Έκανε τρομακτική πρόοδο. Έδωσε ό,τι καλύτερο στην προετοιμασία. Στο μέλλον τον υπολογίζω».

Στην Τουρκία πάντως θα ταξιδέψουν 13 παίκτες αφού ο Ντούντα δεν έχει αποφασίσει για τον τελευταίο παίκτη που θα «κόψει». Αυτό αναμένεται να γίνει την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Σερβίας: Μίλος Τεόντοσιτς, Μιλένκο Τέπιτς, Αλεξάνταρ Ράσιτς, Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, Κόστα Πέροβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μάρκο Κέσελι, Μίλαν Μάτσβαν, Στέφαν Μάρκοβιτς, Νέναντ Κρστιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Ντούσκο Σαβάνοβιτς, Ιβάν Πάουνιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x