Ειδήσεις

«Πετάει» για μετάλλιο

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Τουρκία εκεί όπου το Σάββατο θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Μουντομπάσκετ. Αρνητικό το τελευταίο τεστ της «γαλανόλευκης» πριν το Παγκόσμιο καθώς γνώρισε βαριά ήττα με από τους Αμερικανούς. Αγωνία για την απόφαση της FIBA για τις τιμωρίες.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης για την Τουρκία εκεί όπου το Σάββατο θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για το Μουντομπάσκετ. Αρνητικό το τελευταίο τεστ της «γαλανόλευκης» πριν το Παγκόσμιο καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 87-59 από τους Αμερικανούς. Αγωνία για την απόφαση της FIBA για τις τιμωρίες.

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα ταξιδέψει για την Άγκυρα (σ.σ εκεί θα δώσει όλα τα παιχνίδια της για τη φάση των ομίλων) με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε χθες τους 12 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Τουρκία , αλλά αγωνιά αν θα τους έχει όλους από το πρώτο ματς στη διάθεση του.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος χθες ήταν στη 12αδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς με την Κίνα. Όσο για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο Έλληνας σέντερ τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο ματς με τις ΗΠΑ, αλλά η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε τα μεσάνυκτα στον αριστερό του αστράγαλο ήταν καθαρή. Έτσι, ο «Big Sofo» θα αγωνιστεί κανονικά με την Κίνα.

Εκτός και αν….

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν φαίνεται να πτοούν τους διεθνείς μας, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει τις τιμωρίες για τα επεισόδια στο ματς με τη Σερβία. Οι παίκτες που κινδυνεύουν είναι οι Φώτσης, Τσαρτσαρής και Σχορτσανίτης και λογικά η FIBA θα ανακοινώσει σήμερα εντός της ημέρας αν θα επιβληθούν ποινές και ποιες θα είναι αυτές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x