Ειδήσεις

Από ώρα σε ώρα η απόφαση για Εθνική

Μέχρι το βράδυ αναμένεται η απόφαση από τη FIBA για την πιθανή τιμωρία των Ελλήνων και των Σέρβων παικτών που συνεπλάκησαν στο φιλικό των δύο ομάδων την περασμένη Πέμπτη. Η ΕΟΚ απέστειλε το μεσημέρι την αναφορά της για όσα θλιβερά έγιναν στο παρκέ του ΟΑΚΑ και αναμένει την ετυμηγορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, δίχως να μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις

Μέχρι το βράδυ αναμένεται η απόφαση από τη FIBA για την πιθανή τιμωρία των Ελλήνων και των Σέρβων παικτών που συνεπλάκησαν στο φιλικό των δύο ομάδων την περασμένη Πέμπτη. Η ΕΟΚ απέστειλε το μεσημέρι την αναφορά της για όσα θλιβερά έγιναν στο παρκέ του ΟΑΚΑ και αναμένει την ετυμηγορία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, δίχως να μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις.

Ουσιαστικό κίνδυνο τιμωρίας διατρέχουν τρεις Έλληνες παίκτες, οι Φώτσης, Τσαρτσαρής και Σχορτσανίτης. Ελπίδα της ελληνικής αποστολής είναι να μην τιμωρηθούν ή αν αυτό συμβεί η ποινή να είναι πολύ μικρή και να μη τους στερεί τη συμμετοχή στα παιχνίδια της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική έχει θεωρητικά εύκολα πρεμιέρα το Σάββατο απέναντι στην Κίνα κι ένα «πονηρό» ματς την Κυριακή κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, αλλά μετά το ρεπό της Δευτέρας κοντράρεται με τη διοργανώτρια Τουρκία την Τρίτη, σε ένα ματς που ίσως κρίνει την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Μουντομπάσκετ, συνεπώς όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x