Ειδήσεις

«Πολύ γρήγορα η απόφαση της FIBA...»

Μπορεί η τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επέβαλε η FIBA σε Φώτση και Σχορτσανίτη να μην ήταν εξοντωτική, αλλά φαίνεται πως δεν έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την ελληνική πλευρά και η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη.

Μπορεί η τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επέβαλε η FIBA σε Φώτση και Σχορτσανίτη να μην ήταν εξοντωτική, αλλά φαίνεται πως δεν έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από την ελληνική πλευρά και η δυσαρέσκεια είναι δεδομένη και αποφασίστηκε να κατατεθεί έφεση, που εκδικαστεί άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για την τιμωρία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας εκδόθηκε πολύ γρήγορα, εννοώντας προφανώς ότι τα αρμόδια όργανα δεν είχαν επιδείξει ανάλογη... βιασύνη στην επιβολή ποινών σε αντίστοιχα επεισόδια, όταν οι «καμπάνες» είχαν ηχήσει μήνες μετά. Παράλληλα, στην ΕΟΚ συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που το παιχνίδι με τη Σερβία δεν συγκαταλεγόταν στα επίσημα της FIBA, δεν είχε δικαιοδοσία για να επέμβει και να τιμωρήσει τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η FIBA προχώρησε πολύ γρήγορα στην απόφαση για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Ελλάδα - Σερβία στο τουρνουά Ακρόπολις - Eurobank. Από δύο αγωνιστικές ήταν η τιμωρία για Αντώνη Φώτση και Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Νέναντ Κρστιτς και με δύο ο Μίλος Τεόντοσιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x