Ειδήσεις

«Και όλη την Ελλάδα να τιμωρήσουν, είναι πολύ δυνατοί»

Υποκλίθηκε στη δυναμική της Εθνικής Ελλάδος ο προπονητής της Κίνας, Μπομπ Ντάνγουολντ, μιλώντας εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το Σάββατο στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ.

Υποκλίθηκε στη δυναμική της Εθνικής Ελλάδος ο προπονητής της Κίνας, Μπομπ Ντάνγουολντ, μιλώντας εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων το Σάββατο στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ.

Αποστολή στην Άγκυρα, Χρήστος Ρομπόλης

«Ακόμη κι όλα την ομάδα της Ελλάδας να τιμωρήσετε, ακόμη η δεύτερη ομάδα της, να μην είχε δικαίωμα συμμετοχής, δεν θα επηρεαζόταν. Έχουν τόσο πολύ ταλέντο σαν ομάδα, είναι τόσο δυνατή ομάδα που δεν θα έχει πρόβλημα. Αν μιλούσαμε για τα προημιτελικά ή τα ημιτελικά και υπήρχαν αυτές οι απουσίες, ίσως να ήταν πρόβλημα. Όμως δεν θα τους επηρεάσουν καθόλου στην πρώτη φάση, όποιον αντίπαλο κι αν αντιμετωπίσουν», δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός και συνέχισε την... υπόκλιση στο ελληνικό συγκρότημα: «Η Ελλάδα είναι μεταξύ των 3-4 καλύτερων ομάδων στον κόσμο. Αντιμετωπίσαμε τις ΗΠΑ και τη Σερβία εκτός έδρας, αν συμπεριλάβουμε σε αυτό το γκρουπ την Ισπανία και την Ελλάδα, είναι οι καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Πιστεύω πως η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο».

Όσο για τη δική του ομάδα, τόνισε: «Έχουμε μία νεανική ομάδα, με κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Γιάο Μινγκ. Η ομοσπονδία της χώρας έχει αντιληφθεί την κατάσταση και δεν έχει υπερβολικές προσδοκίες. Εμείς έχουμε μία ομάδα που στόχος της είναι να γίνεται κάθε μέρα καλύτερη και να παρουσιαστεί δυνατή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Δεν είμαστε έτοιμοι για να ανταγωνιστούμε τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, ελπίζουμε να είμαστε σε δύο χρόνια. Πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x