Ειδήσεις

Χωρίς Βαρεζάο η Βραζιλία

Xωρίς τον Άντερσον Βαρεζάο θα παραταχθεί η Βραζιλία στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ, απέναντι στο Ιράν και την Τυνησία. Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο όταν στο φιλικό των Νοτιοαμερικάνων εναντίον της Ισπανίας, ένας αντίπαλος έπεσε πάνω στο πόδι του. Aποστολή στην Τουρκία: Xρήστος Ρομπόλης, Αντώνης Κατσίκης

Xωρίς τον Άντερσον Βαρεζάο θα παραταχθεί η Βραζιλία στα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ, απέναντι στο Ιράν και την Τυνησία. Ο Βραζιλιάνος φόργουορντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο όταν στο φιλικό των Νοτιοαμερικάνων εναντίον της Ισπανίας, ένας αντίπαλος έπεσε πάνω στο πόδι του.

Aποστολή στην Τουρκία: Xρήστος Ρομπόλης, Αντώνης Κατσίκης

Ο καλαθοσφαιριστής των Κλίβελαντ Καβαλίερς ένιωσε πόνους οι οποίοι ακόμα δεν υποχώρησαν. Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν οι Βραζιλιάνοι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με σοβαρότερο αυτό του Νενέ Ιλάριο, ο οποίος θα απουσιάσει από τα γήπεδα της Τουρκίας. Προβλήματα αντιμετώπισαν και οι μέχρι πρότινος συμπαίκτες στην Κάχα Λαμποράλ, Τιάγκο Σπλίτερ και Μαρσελίνιο Ουέρτας, που όμως είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι.

Ο Βαρεζάο θα λείψει από τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου (28-29/8) για τους Βραζιλιάνους ενάντια σε Ιρανούς και Τυνήσιους, ωστόσο αναμένεται να παίξει στον δύσκολο αγώνα εναντίον των ΗΠΑ (Δευτέρα 30/8).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x