Ειδήσεις

Τσαρτσαρής: «Είχαμε χαρακτήρα»

Στο γεγονός ότι η Εθνική είχε τις δυνάμεις να πάρει το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Κίνα. «Το καλό είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε χαρακτήρα», τόνισε...

Στο γεγονός ότι η Εθνική είχε τις δυνάμεις να πάρει το παιχνίδι παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Κίνα.

«Είναι φυσιολογικό να βρίσκεται πίσω στο σκορ σε ένα παιχνίδι. Βρεθήκαμε σε ένα νεκρό τρίλεπτο. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να το γυρίσουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Είχαμε χαρακτήρα », τόνισε ο Κώστας Τσαρτσαρής και συνέχισε αναφερόμενος στις απουσίες των Σχορτσιανίτη και Φώτση.

«Είναι σημαντικές απουσίες και των δύο. Ειδικά σήμερα ο «Σόφο» θα βοηθούσε πολύ στην ομάδα κοντά στο καλάθι. Και ο Φώτσης σήμερα θα ήταν σημαντικός».

Για το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο ο Τσαρτσαρής σχολίασε: «Είναι διαφορετική ομάδα. Είναι πιο δύσκολη. Θα την μελετήσουμε σήμερα και πρέπει αύριο θα είμαστε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x