Ειδήσεις

«Κατά το ήμισυ πετύχαμε τον στόχο μας»

Η απουσία του Σχορτσανίτη και του Φώτση αποδυνάμωσε αισθητά την φροντ λάιν της Εθνικής, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ και στην αγχωτική νίκη επί της Κίνας με σκορ 89-81. «Στόχος μας είναι να μην έχουμε απώλειες στα δύο πρώτα ματς. Κατά το ήμισυ τον πετύχαμε. Πρέπει όμως να νικήσουμε και το Πουέρτο Ρίκο», δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου, Σταύρος Ελληνιάδης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η απουσία του Σχορτσανίτη και του Φώτση αποδυνάμωσε αισθητά την φροντ λάιν της Εθνικής, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ και στην αγχωτική νίκη επί της Κίνας με σκορ 89-81.

«Στόχος μας είναι να μην έχουμε απώλειες στα δύο πρώτα ματς. Κατά το ήμισυ τον πετύχαμε. Πρέπει όμως να νικήσουμε και το Πουέρτο Ρίκο», δήλωσε ο τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου, Σταύρος Ελληνιάδης, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μας έλειψε η δύναμη κοντά στο καλάθι», είπε αρχικά, κάτι που ωστόσο λίγη σημασία έχει πλέον καθώς «αυτό που μετράει είναι η νίκη. Μάλιστα κατά διαστήματα παίξαμε και καλό μπάσκετ».

Η ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Σχορτσανίτη και τον Φώτση για τα επεισόδια στο… φιλικό με την Σερβία, υποχρέωσε τον Γιόνας Καζλάουσκας να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς δύο από τους καλύτερους ψηλούς του. «Το ζητούμενο είναι να περάσουν τα δύο πρώτα μας παιχνίδια στη διοργάνωση χωρίς απώλειες», είπε ο Ελληνιάδης.

Ένας από τους παίκτες που ευνοήθηκε από τις απουσίες των συγκεκριμένων παικτών ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου που είδε τον χρόνο συμμετοχής του στο παρκέ να αυξάνεται κατακόρυφα: «Ήταν πάρα πολύ καλός. Ανταποκρίθηκε άριστα στον ρόλο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x