Ειδήσεις

Γαλλία-Ισπανία 72-66

Βρήκε τον μάστορά της η Ισπανία. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης έχασε με 72-66 από την «κουτσουρεμένη» Γαλλία, στο σημαντικότερο ματς της πρεμιέρας του τέταρτου ομίλου του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και έδειξε πως ο δρόμος για την υπεράσπιση του τίτλου της θα είναι "στρωμένος με αγκάθια". Αντίθετα, οι «τρικολόρ» έδειξαν πως διαθέτουν μια ομάδα που θα μπορέσει να «χτυπήσει» μια θέση στην οκτάδα και βλέπουμε. Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Βρήκε τον μάστορά της η Ισπανία. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης έχασε με 72-66 από την «κουτσουρεμένη» Γαλλία, στο σημαντικότερο ματς της πρεμιέρας του τέταρτου ομίλου του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και έδειξε πως ο δρόμος για την υπεράσπιση του τίτλου της θα είναι "στρωμένος με αγκάθια". Αντίθετα, οι «τρικολόρ» έδειξαν πως διαθέτουν μια ομάδα που θα μπορέσει να «χτυπήσει» μια θέση στην οκτάδα και βλέπουμε. Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι τη λήξη της τρίτης περιόδου, όμως στην τέταρτη οι παίκτες του Βενσάν Κολέ «μπλόκαραν» τα ατού των «φούριας ρόχας», που επηρεάστηκαν από τις απουσίες των Πο Γκασόλ και Καλντερόν, και πήραν το ροζ φύλλο.

Οι Ισπανοί κατάφεραν να προηγηθούν με «νταμπλ» σκορ, όμως με πρωτεργάτη τον Ζελαμπάλ, οι «τρικολόρ» μείωσαν στον ένα πόντο, με τις δυο ομάδες να δυσκολεύονται να σκοράρουν στην τρίτη περίοδο. Όμως, το +11 στο 35' ήταν δύσκολο να «ανατραπεί» στη συνέχεια, παρά την πίεση των παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο.


TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-18, 27-28, 43-44, 72-66

Γαλλία (Κολέ): Μπατούμ 14, Κοφί 11, Μποκολό, Ντιό 2, Ζελαμπάλ 16, Αλμπισί 13, Καζέρ, Μαϊμνί 5, Τζάκσον, Πιετρούς 4, Ντε Κολό, Τραορέ 7

Ισπανία (Σκαριόλο): Φερνάντεθ 13, Ναβάρο 17, Λόπεθ 3, Μουμπρού 3, Γκαρμπαχόσα 3, Σαν Εμετέριο, Ρούμπιο 6, Ρέγιες 9, Κλαβέρ, Βάσκεθ 1, Γιουλ 3, Μ. Γκασόλ 8

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x