Ειδήσεις

Οριστικά εκτός με Ελλάδα ο Αρόγιο

Απών από την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο θα είναι ο Κάρλος Αρόγιο. Παρά τις εντατικές θεραπείες που έκανε από το πρωί της Κυριακής και τα παυσίπονα που του χορηγήθηκαν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό μηρό (μετά από χτύπημα του Βορόντσεβιτς με το γόνατο στο χθεσινό ματς με τη Ρωσία), ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ τέθηκε νοκ άουτ

Απών από την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο θα είναι ο Κάρλος Αρόγιο.

Αποστολή στην Άγκυρα, Χρήστος Ρομπόλης

Παρά τις εντατικές θεραπείες που έκανε από το πρωί της Κυριακής και τα παυσίπονα που του χορηγήθηκαν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό μηρό (μετά από χτύπημα του Βορόντσεβιτς με το γόνατο στο χθεσινό ματς με τη Ρωσία), ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ τέθηκε νοκ άουτ, όπως πληροφορηθήκαμε από Πορτορικανό συνάδελφο ο οποίος μίλησε με τον προπονητή της ομάδας, Μανόλο Θιντρόν.

Ο Έτσι ο Χουάν Χοσέ Μπαρέα δεν θα έχει... παρέα τον 31χρονο ΝΒΑερ στην περιφερειακή γραμμή των Πορτορικανών και τη θέση του θα καλύψει ο Άνχελ Ντανιέλ Βασάγιο.

Υπενθυμίζεται πως ο Κάρλος Αρόγιο είχε τραυματιστεί στη διάρκεια του αγώνα της Ελλάδας με το Πουέρτο Ρίκο για τα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά της Αθήνας το 2008. Φαίνεται πως η μοίρα δεν του επιτρέπει και πάλι να αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x