Ειδήσεις

«Μας πλήγωσε η Ελλάδα, αλλά συνήλθαμε...»

Ευχαριστημένος με τον τρόπο που οι παίκτες της Κίνας ξεπέρασαν την ήττα από την Ελλάδα δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός της ομάδας, Μπομπ Ντάνγουολντ. «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Αγαπούν τη χώρα τους και δεν θέλουν να απογοητεύσουν τους συμπατριώτες τους. Η ήττα από την Ελλάδα μάς πλήγωσε, αλλά οι παίκτες μου ανασυντάχθηκαν γρήγορα και ήταν συγκεντρωμένοι», τόνισε

Ευχαριστημένος με τον τρόπο που οι παίκτες της Κίνας ξεπέρασαν την ήττα από την Ελλάδα δήλωσε ο Αμερικανός τεχνικός της ομάδας, Μπομπ Ντάνγουολντ. «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Αγαπούν τη χώρα τους και δεν θέλουν να απογοητεύσουν τους συμπατριώτες τους. Η ήττα από την Ελλάδα μάς πλήγωσε, αλλά οι παίκτες μου ανασυντάχθηκαν γρήγορα και ήταν συγκεντρωμένοι», τόνισε και για το επόμενο ματς είπε: «Παίξαμε με το Πουέρτο Ρίκο στη Νέα Υόρκη και ξέρουμε πόσο ταλαντούχοι είναι. Θα έχουμε δύσκολο έργο και περιμένω ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Γι Γιανλιάν, είπε: «Κάναμε καλό παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα και πήραμε μία σημαντική νίκη. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο, που είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια, έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Ο προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Ελβετός Ραντοάλντ Ντεσαρζέν, τόνισε: «Δώσαμε ό,τι είχαμε, αν και παίζαμε μόλις 19 ώρες μετά τον περασμένο αγώνα μας. Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο τέλος, όταν δεν μας έμεινε ενέργεια. Μας έλειψε και πάλι ο Αμαγκού. Είναι σαν να λείπει ο Μπαρέα από το Πουέρτο Ρίκο».

Ο Μουλούκου Ντιαμπατέ, που εκπροσώπησε τους Ιβοριανούς παίκτες, ανέφερε: «Δεν είχαμε σταθερότητα στον αγώνα. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές σε άμυνα και επίθεση, αλλά αρκετά νεκρά διαστήματα τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x