Ειδήσεις

Σλοβενία – Η.Π.Α. 77 - 99

Λίγο έως πολύ αναμενόμενο - και όσον αφορά τη διαφορά στο σκορ – ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στις Η.Π.Α. και τη Σλοβενία, στο ματς που συγκέντρωνε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, στη δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου. Τα αστέρια του Μάικ Σιζέφσκι επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας άνετα των αντιπάλων τους του Μέμι Μπετσίροβιτς, με 99 -77 φτάνοντας παράλληλα τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Λίγο έως πολύ αναμενόμενο - και όσον αφορά τη διαφορά στο σκορ – ήταν το αποτέλεσμα ανάμεσα στις Η.Π.Α. και τη Σλοβενία, στο ματς που συγκέντρωνε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, στη δεύτερη αγωνιστική του Β’ ομίλου. Τα αστέρια του Μάικ Σιζέφσκι επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας άνετα των αντιπάλων τους του Μέμι Μπετσίροβιτς, με 99 -77 φτάνοντας παράλληλα τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Εντός προϋπολογισμού η ήττα για τους Σλοβένους από τους οποίους ξεχώρισε ο Νάχμπαρ με 13 πόντους, κορυφαίος των Αμερικανών ο Κέβιν Ντουράντ, με 22.

Το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ, κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, αποκτώντας με το καλημέρα διψήφια διαφορά στο σκορ (12-2), πριν καν φτάσουμε στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου. Η λήξη της πρώτης περιόδου (23-12), ανάγκασε τον Γιάκα Λάκοβιτς και την παρέα του, να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμών των αντιπάλων τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά δεν έπεσε ποτέ σε μονοψήφιο νούμερο με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 46-67. Το γρήγορο παιχνίδι των Η.Π.Α. αλλά και η καθολική κυριαρχία τους κάτω από τα καλάθια (οι Αμερικάνοι μάζεψαν 51 ριμπάουντ συνολικά, έναντι 24 των Σλοβένων), διατήρησαν μέχρι και το φινάλε τη διαφορά στο +20. Τελικό σκορ 99-77, δύο στα δύο για τα αστέρια του Σιζέφσκι, αναμενόμενη ήττα για τους Βαλκάνιους, οι οποίοι καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες στο ματς της Δευτέρας απέναντι στους Κροάτες, που εν ολίγοις θα κρίνει και την δεύτερη θέση του ομίλου.

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 28-42, 46-67, 77-99

Σλοβενία (Μπετσίροβιτς): Νάχμπαρ 13, Σλόκαρ 4, Μπρέζετς 5, Ντράγκιτς 7, Λάκοβιτς 5, Ρίσβιτς 8, Γιαγκόντνικ 6, Ζούπαν 2, Βίντμαρ 10, Μπετσίροβιτς 8, Ούντριχ 9

Η.Π.Α. (Σιζέφσκι): Ιγκουοντάλα 11, Ντουράντ 22, Όντομ 5, Μπίλαπς 8, Ρόουζ 7, Γκέι 16, Γουέστμπρουκ 11, Γκόρντον 6, Κάρι 3, Λοβ 10

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x