Ειδήσεις

Λίβανος – Γαλλία 59-86

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς των κερδισμένων της πρώτης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τον Λίβανο, επικρατώντας με 59-86, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις, μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ισπανία στην πρεμιέρα. Φαβορί οι «τρικολόρ» για την πρώτη θέση του ομίλου ,ήττα για τους Ασιάτες μετά τη νίκη – έκπληξη του Σαββάτου απέναντι στον Καναδά.

Η Γαλλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς των κερδισμένων της πρώτης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση από τον Λίβανο, επικρατώντας με 59-86, δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις, μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Ισπανία στην πρεμιέρα. Φαβορί οι «τρικολόρ» για την πρώτη θέση του ομίλου ,ήττα για τους Ασιάτες μετά τη νίκη – έκπληξη του Σαββάτου απέναντι στον Καναδά. Κορυφαίοι για τους Γάλλους οι Ζελαμπάλ και Κοφί, με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα, ο Βρόμαν ξεχώρισε από τους ηττημένους με 19.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ του «Halkapinar Sport Hall», βαδίζοντας χέρι – χέρι μέχρι και το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (20-22 για τους Γάλλους). Η δεύτερη ωστόσο περίοδος ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους τριταθλητές Ευρώπης του 2005, να σοβαρεύονται στην άμυνα και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη (42-28). Οι δύο τελευταίες περίοδοι ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και οι Γάλλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τον Καναδά. Ο Λίβανος από τη μεριά του δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που εξέπληξε ευχάριστα το Σάββατο. Κομβικό για το θέμα πρόκριση για τους παίκτες του Ταμπ Μπάλντγουιν, το επόμενο ματς απέναντι στη Νέα Ζηλανδία.


Τα δεκάλεπτα: 20-22, 28-42, 47-63, 59-86

Γαλλία (Κολέ): Τζάκσον 7, Κοφί 17, Ζελαμπάλ 18, Μποκολό 3, Ντε Κολό 14, Μαχινμί 14, Μπατούμ 5, Τραορέ 6, Ντιό 2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x