Ειδήσεις

Ζήσης: «Όλα για όλα με την Τουρκία»

Σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση, η Εθνική μπάσκετ τα κατάφερε καλά, παρά τις απουσίες των Φώτση-Σχορτσανίτη και τώρα που οι συμπαίκτες τους επιστρέφουν, η Ελλάδα θα τα δώσει όλα για να νικήσει την Τουρκία.

Σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση, η Εθνική μπάσκετ τα κατάφερε καλά, παρά τις απουσίες των Φώτση-Σχορτσανίτη και τώρα που οι συμπαίκτες τους επιστρέφουν, η Ελλάδα θα τα δώσει όλα για να νικήσει την Τουρκία.

«Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ έξυπνα γιατί σουτάραμε όποτε θέλαμε εμείς και όχι όποτε μας αφήνει ο αντίπαλος. Τώρα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη εμφάνιση, όπως κάναμε στοπ Βελιγράδι ή την Ιαπωνία. Ο Σπανούλης έκανε μεγάλο παιχνίδι. Θα τα παίξουμε όλα για όλα με την Τουρκία. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Να κάνουμε το «2X2» χωρίς τα παιδιά και στη συνέχεια να νικήσουμε πλήρεις τους Τούρκους και να κλειδώσουμε την πρώτη θέση. Βλέπετε ότι η ατμόσφαιρα είναι εχθρική, αλλά δεν μας πειράζει, έχουμε συνηθίσει σε τέτοια γήπεδα», δήλωσε ο Νίκος Ζήσης.


Τσαρτσαρής: «Δεν φοβηθήκαμε»

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής. Ο φόργουορντ της Εθνικής μπάσκετ τόνισε ότι δεν φοβήθηκε ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με εννιά πόντους.

«Χαρούμενοι που κερδίσαμε γιατί στόχο έχουμε την πρωτιά του ομίλου και αν χάναμε θα ήταν δύσκολο να τα καταφέρουμε. Τώρα παίζουμε με Τουρκία, θα έχουμε και μια μέρα ξεκούραση και θα πάμε για το καλύτερο. Είναι καλή ομάδα, είναι και οι διοργανωτές, θα δούμε. Σήμερα αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο -9, δεν φοβηθήκαμε γιατί στο μπάσκετ τέτοιες διαφορές καλύπτονται. Βελτιώσαμε το παιχνίδι μας αν και χάσαμε και σήμερα πολλά τρίποντα, όπως με την Κίνα. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει».

Βουγιούκας: «Πλήρεις δεν φοβόμαστε τίποτα»
Πολύ καλύτερη θα εμφανιστεί η Εθνική ομάδα όταν επιστρέψουν οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Αντώνης Φώτσης, υποστηρίζει ο Ίαν Βουγιούκας.

«Πλήρεις δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ο Σχορτσανίτης είναι φόβητρο κάτω από τα καλάθια, ενώ ο Φώτσης μπορεί να βοηθήσει με το σουτ, αλλά και στην άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x