Ειδήσεις

Σπανούλης: «Μας δυσκόλεψαν λόγω… απειθαρχίας»!

Στην δυσκολία του να «διαβάσεις» έναν αντίπαλο που παίζει τόσο «απείθαρχα» όσο το Πουέρτο Ρίκο, απέδωσε ο Βασίλης Σπανούλης τον αγχωτικό τρόπο που πήρε τη νίκη η Εθνική.

Στην δυσκολία του να «διαβάσεις» έναν αντίπαλο που παίζει τόσο «απείθαρχα» όσο το Πουέρτο Ρίκο, απέδωσε ο Βασίλης Σπανούλης τον αγχωτικό τρόπο που πήρε τη νίκη η Εθνική.

«Δεν μετράει η προσωπική απόδοση (σ.σ. για το ρεκόρ πόντων με το εθνόσημο που πέτυχε), αλλά το ότι η ομάδα τα πήγε καλά στο τέλος», ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ και εξήγησε:

«Η ομάδα μας πάλεψε, δεν υποτίμησε το παιχνίδι, αλλά παίζοντας απέναντι σε μια τόσο απείθαρχη αγωνιστικά ομάδα, είναι πάντα δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο α’ μέρος, παίξαμε, όμως, καλύτερη άμυνα στο δεύτερο, είχαμε περισσότερο πάθος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Ερωτώμενος, δε, για το παιχνίδι με την Τουρκία, ο Σπανούλης τόνισε ότι «θα πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, αφού αυτές φτιάχνουν τους νικητές» και έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να κατακτηθεί η νίκη το «να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι από σήμερα».


Μπουρούσης: «Μας αρέσει που είναι εναντίον μας…»

Περισσότερο στο επόμενο παιχνίδι με την Τουρκία και όχι στο σημερινό με το Πουέρτο Ρίκο στάθηκε, από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπορούσης.

Αφού φάνηκε ειλικρινής, δε, τονίζοντας πως «κακά τα ψέματα, για δεύτερη μέρα σήμερα δεν παίξαμε καλή άμυνα» και υπογράμμισε ότι «σημαντικό είναι πως, παρόλο που κάναμε ξανά κακό παιχνίδι, νικήσαμε», αναφέρθηκε στο ματς με την Τουρκία:

«Το βλέπουμε ότι το κοινό υποστηρίζει τους αντιπάλους στα παιχνίδια που παίζουμε, αλλά αυτό δεν μας ενοχλεί. Ίσα ίσα που μας αρέσει να παίζουμε κόντρα στον κόσμο. Μακάρι να είμαστε υγιείς, να μην έχουμε προβλήματα και να πάρουμε το παιχνίδι -το οποίο μαζί με αυτό απέναντι στη Ρωσία είναι τα δυσκολότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x