Ειδήσεις

Μπαρέα: «Φυσιολογικό να... τρελαθούμε»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Χουάν Χοσέ Μπαρέα μετά την ήττα του Πουέρτο Ρίκο από την Ελλάδα. Αν και ο γκαρντ των Μάβερικς δεν επέκρινε ευθέως τους διαιτητές

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Χουάν Χοσέ Μπαρέα μετά την ήττα του Πουέρτο Ρίκο από την Ελλάδα. Αν και ο γκαρντ των Μάβερικς δεν επέκρινε ευθέως τους διαιτητές, ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Είναι σπουδαία ομάδα κι έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Στο τέλος της τέταρτης περιόδου δεν παίχτηκε μπάσκετ. Εμείς δεν καταφέραμε να αποφύγουμε κάποια φάουλ και τους στέλναμε συνέχεια στη γραμμή των φάουλ. Ο Ράμος ήταν μεγάλη απώλεια για μας. Όταν χρεώθηκε το πέμπτο φάουλ είναι φυσικό να τρελαθούμε. Πιστεύω πως η αποβολή του ήταν καθοριστικό σημείο στον αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας ρεπό και πρέπει να νικήσουμε την Κίνα. Είναι ένα καθοριστικό ματς. Τους έχουμε αντιμετωπίσει σε ένα φιλικό και πιστεύω πως αν έχουμε απόδοση αντίστοιχη με τη σημερινή θα νικήσουμε».

Ο προπονητής του Πουέρτο Ρίκο, Μανόλο Θιντρόν, απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στο τέλος η Ελλάδα εκτέλεσε πολλές βολές. Θα ήθελα να δω τα τελευταία πέντε λεπτά. Δεν θέλω να πω κάτι. Θα θέλαμε να τελειώσουμε με όλους τους παίκτες μας διαθέσιμους στο παρκέ, αλλά δεν έγινε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x