Ειδήσεις

Τάνιεβιτς: «Πέρυσι μας σκότωσαν, φέτος είμαστε καλύτεροι»

Διάθεση για... ρεβάνς απέναντι στην Ελλάδα έδειξε να έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων την Τρίτη.

Διάθεση για... ρεβάνς απέναντι στην Ελλάδα έδειξε να έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων την Τρίτη.

Αποστολή στην Άγκυρα, Χρήστος Ρομπόλης

«Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, που θα κρίνει πολλά, ενδεχομένως και την πρώτη θέση στον όμιλο. Ακόμη δεν σκεφτόμαστε το ματς αυτό, αφού πρώτα θέλουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα της Τρίτης. Η ήττα μας πέρυσι στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας ήταν κάτι που μας σκότωσε. Φέτος όμως πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι καλύτερη, τουλάχιστον κατά 10% και οι παίκτες μας έχουν μεγάλο κίνητρο και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε σαν οικογένεια», δήλωσε.

Όσο για τη νίκη επί της Ρωσίας, ανέφερε: «Έγινε μια σκληρή μάχη για 40 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μου κι ευχαριστούμε τον κόσμου που για μία ακόμη φορά γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε αυτή την εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Ερωτηθείς αν είναι ευχαριστημένος από τη συνεισφορά του Χέντο Τούρκογλου, που καθόταν δίπλα του, είπε: «Ο Χέντο ακόμη κι αν είναι στον πάγκο δίνει αυτοπεποίθηση με την παρουσία του στην ομάδα. Η βοήθειά του δεν έχει να κάνει πάντα με τους αριθμούς. Αυτή είναι η δουλειά του. Κανείς δεν περιμένει από αυτόν 30 πόντους σε κάθε ματς. Γνωρίζει καλά πως σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα κι όχι να σκοράρει εκείνος πολύ».

Από την πλευρά του, ο άσος των Φίνιξ Σανς είπε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρωσίας. Είναι καλή ομάδα και αθλητική, έδωσε σκληρή μάχη. Εμείς από την αρχή βλέπουμε σοβαρά κάθε αγώνα ξεχωριστά και ο προπονητής μάς τονίζει πόσο σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά γενικά είχαμε καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x