Ειδήσεις

Αργεντινή – Αυστραλία 74-72

Άποντος ο Μάριτς, Σκόλα(σε) ο γάμος. Η Αργεντινή ακολουθώντας συνταγή παρόμοια με αυτήν του Σαββάτου απέναντι στη Γερμανία, επικράτησε της σκληροτράχηλης Αυστραλίας με 74-72 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρώτου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της «μπιανκοσελέστε» ο συνήθης ύποπτος Λουίς Σκόλα, ο οποίος σημείωσε 31 πόντους, την ώρα που ο Άλεξ Μάριτς τελείωνε το παιχνίδι χωρίς πόντο.

Άποντος ο Μάριτς, Σκόλα(σε) ο γάμος. Η Αργεντινή ακολουθώντας συνταγή παρόμοια με αυτήν του Σαββάτου απέναντι στη Γερμανία, επικράτησε της σκληροτράχηλης Αυστραλίας με 74-72 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του πρώτου ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της «μπιανκοσελέστε» ο συνήθης ύποπτος Λουίς Σκόλα, ο οποίος σημείωσε 31 πόντους, την ώρα που ο Άλεξ Μάριτς τελείωνε το παιχνίδι χωρίς πόντο. Καλή εμφάνιση από τον έτερο «Έλληνα», Ματ Νίλσεν, με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ, άξιος συμπαραστάτης του σέντερ των Ρόκετς ο Γκουτιέρεζ με 17 πόντους.

Οι παίκτες του Ερνάντεζ έδειξαν για ακόμα μία φορά πως αποτελούν μέλη ενός «επτάψυχου» συνόλου. Μετά τη Γερμανία του Ντιρκ Μπάουερμαν της οποίας επικράτησαν με 78-74 το Σάββατο, και οι Αυστραλοί έπεσαν θύματα της αργεντίνικης επιμονής. Και αυτό γιατί, ενώ τα «καγκουρό» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι χρυσοί Ολυμπιονίκες του 2004, κατάφεραν να ανατρέψουν στο τέλος την εις βάρος τους κατάσταση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκόλα ο οποίος πέτυχε 31 πόντους εκ των οποίων τους έξι, στα τελευταία 110 δευτερόλεπτα του αγώνα, να πάρουν τη νίκη. Δύο στα δύο για την Αργεντινή, δεύτερο χιτσκοκικό φινάλε για του «κιτρινοπράσινους» (μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Ιορδανία), χωρίς ωστόσο να χαμογελάσουν και πάλι.


Τα δεκάλεπτα: 20-25, 33-39, 52-56, 74-72

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x