Ειδήσεις

Θιντρόν: «Πολύ σημαντική νίκη»

Κομβικής σημασίας για την προσπάθεια της ομάδας του να προκριθεί στους «16» χαρακτήρισε τη νίκη επί της Κίνας ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Πουέρτο Ρίκο, Μανόλο Θιντρόν.

Κομβικής σημασίας για την προσπάθεια της ομάδας του να προκριθεί στους «16» χαρακτήρισε τη νίκη επί της Κίνας ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Πουέρτο Ρίκο, Μανόλο Θιντρόν.

«Συγχαρητήρια στην Κίνα για την προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, παρότι δεν έχουμε πολλές επιλογές, ιδιαίτερα στην περιφέρεια. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον δύο νίκες για να προκριθούμε και πρέπει να κερδίσουμε την Τετάρτη την Ακτή Ελεφαντοστού για να φτάσουμε κοντά στο στόχο μας», ενώ για τις επιλογές του στους ψηλούς, είπε: «Θέλαμε έναν πιο γρήγορο ψηλό για να αντιμετωπίσουμε τον Γι Γιανλιάν και ο Πίβι με τον Μπάλκμαν έκαναν πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα».

Ο Άνχελ Βασάγιο, από τους πρωταγωνιστές των νικητών, ανέφερε: «Κάναμε καλό παιχνίδι, παίξαμε δυνατά, αλλά ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητικού τιμ. Η Κίνα προσπάθησε μέχρι το τέλος, αλλά είχαμε σωστές επιλογές και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη».

Ο προπονητής της Κίνας, Μπομπ Ντάνγουολντ, αναγνώρισε το δίκαιο της επικράτησης του Πουέρτο Ρίκο. «Στην αρχή εκμεταλλευτήκαμε κάποια πλεονεκτήματα που είχαμε στα ματς απ, αλλά στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στα ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στο Πουέρτο Ρίκο, πήρε μία δίκαια νίκη. Έπαιξαν καλά. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το ματς και βλέπουμε μπροστά. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας», είπε ο Αμερικανός τεχνικός.

Ο Γι Γιανλιάν, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Κίνας, ανέφερε: «Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και παρότι παλέψαμε μέχρι το τέλος δεν καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x