Ειδήσεις

Μπουρούσης: «Πρόβλημα η ζώνη»

Οι κακές επιλογές στην επίθεση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας απέναντι σε ομάδες που αμύνονται με ζώνη, ήταν οι κύριες αιτίες της ήττας της ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας,σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση. Η Εθνική Ελλάδας δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και ηττήθηκε στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου από την διοργανώτρια Τουρκία με 76-65.

Οι κακές επιλογές στην επίθεση και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας απέναντι σε ομάδες που αμύνονται με ζώνη, ήταν οι κύριες αιτίες της ήττας της ομάδας του Γιόνας Καζλάουσκας,σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση.

Η Εθνική Ελλάδας δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και ηττήθηκε στο ντέρμπι του τρίτου ομίλου από την διοργανώτρια Τουρκία με 76-65.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στο β΄ μέρος όταν πλησιάσαμε στο σκορ δεν είχαμε καλές επιλογές. Κάναμε βιαστικές επιθέσεις και μετά που η Τουρκία πήρε διαφορά, ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε μια ήττα, κοιτάμε μπροστά και προχωράμε», τόνισε ο 26χρονος διεθνής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Εθνική κόντρα σε ζώνη καθώς και στον «εκτελεστή» της ομάδας Ερσάν Ιλιασόβα.

«Ο Ιλιασόβα έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε πρόβλημα απέναντι στη ζώνη. Δεν κάναμε καλές επιθέσεις και δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την άμυνά τους. Καλύτερα που χάσαμε τώρα για να πάμε στην Κωνσταντινούπολη και να πάρουμε τα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x