Ειδήσεις

Κροατία-Τυνησία 84-64

Από την αρχή φάνηκε ποιος θα ήταν το «αφεντικό» στην αναμέτρηση της Κροατίας με την Τυνησία. Οι φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992 επικράτησαν με 84-64 των Αφρικανών, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς να είναι ακόμα οριστική η θέση που θα καταλάβουν στο γκρουπ. Αντίθετα, οι ηττημένοι έμειναν εκτός συνέχειας.

Από την αρχή φάνηκε ποιος θα ήταν το «αφεντικό» στην αναμέτρηση της Κροατίας με την Τυνησία. Οι φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων του 1992 επικράτησαν με 84-64 των Αφρικανών, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς να είναι ακόμα οριστική η θέση που θα καταλάβουν στο γκρουπ. Αντίθετα, οι ηττημένοι έμειναν εκτός συνέχειας. Οι παίκτες του Γιόζιπ Βράνκοβιτς πήραν από την αρχή μια μεγάλη διαφορά και την αύξαναν συνεχώς, παίρνοντας με άνεση το ροζ φύλλο.

Οι Κροάτες στηρίχτηκαν περισσότερο στον Μπογκντάνοβιτς και στον Τόμιτς, που έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στους "χβράσκι" για να αποκτήσουν τη διαφορά, ενώ από την άλλη πλευρά κράτησε την ομάδα του στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης ο Ραμντχανέ, όμως δεν ήταν αρκετός για να "γυρίσει" την κατάσταση.


TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-12, 43-23, 65-40, 84-64

ΚΡΟΑΤΙΑ (Γιόσιπ Βράνκοβιτς): Ούκιτς, Κους, Πόποβιτς 16 (4), Μπογκντάνοβιτς 19 (3), Στίπτσεβιτς, Τόμας 8, Πλάνινιτς 5 (1), Τόμιτς 15, Λόντσαρ 5 (1), Μπάνιτς 6, Αντριτς 10

ΤΥΝΗΣΙΑ (Αντέλ Τλατλί): Σλιμάνε 4, Κνιουά 3 (1), Ντιφαλάχ 8 (1), Κετσρίντ 5 (1), Χαντιντάν 3, Μαουά, Γκιαζά 2, Ρομντχανέ 23 (1), Ρζιγκ 6, Μπραά 3, Μετζρί 7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x