Ειδήσεις

«Ήμασταν τυχεροί με το Πουέρτο Ρίκο»

Αρκετά παράπονα από την απόδοση των παικτών της Τουρκίας είχε ο Ενέ Ορούν-συνεργάτης του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς που τον εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πολύ δύσκολη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο.

Αρκετά παράπονα από την απόδοση των παικτών της Τουρκίας είχε ο Ενέ Ορούν-συνεργάτης του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς που τον εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πολύ δύσκολη νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο.

«Το Πουέρτο Ρίκο είναι πολύ καλή ομάδα, ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος. Ήμασταν τυχεροί, που η ομάδα τους δεν είχε πολλές επιλογές από τον πάγκο. Είδαμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι όταν τους αφήσεις να σουτάρουν. Εμείς καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στη διάρκεια του αγώνα. Προφανώς μας επηρέασε η κούραση από τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα. Στο φινάλε του αγώνα δεν είχαμε σωστή αντιμετώπιση στον αγώνα και επιτρέψαμε στο Πουέρτο Ρίκο να επιστρέψει στο ματς. Αν θέλουμε να πάμε ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση θα πρέπει να αποφύγουμε τέτοια λάθη. Θέλουμε τη νίκη και απέναντι στην Κίνα. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας», τόνισε.

Ο σέντερ της τουρκικής ομάδας, Σεμίχ Ερντέν, είπε από την πλευρά του: «Στην αρχή του αγώνα ήμασταν εκτός ρυθμού. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά όχι στην άμυνα. Κρατάμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως είναι το Πουέρτο Ρίκο.

Ο προπονητής του Πουέρτο Ρίκο, Μανόλο Θιντρόν, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Τουρκία για τη νίκη. Στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου δεν βάλαμε πόντο για τρία λεπτά και απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Τουρκία δεν το αντέξαμε αυτό. Έχουμε μία τελευταία ευκαιρία για να προκριθούμε, αν νικήσουμε την Πέμπτη την Ακτή Ελεφαντοστού».

Ο Νέιθαν Πίβι, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Πουέρτο Ρίκο, ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Τουρκία είναι καλή και πειθαρχημένη ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας και παρότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτή την έδρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x