Ειδήσεις

Τα σενάρια για κάθε όμιλο

Εκκρεμότητες σε όλους τους ομίλους άφησε η ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Μουντομπάσκετ. Την πρώτη θέση στους ομίλους τους εξασφάλισαν ΗΠΑ, Τουρκία και Λιθουανία, ενώ οι τέσσερις που προκρίνονται στους «16» έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους ομίλους, πλην αυτού της Άγκυρας.

Εκκρεμότητες σε όλους τους ομίλους άφησε η ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Μουντομπάσκετ. Την πρώτη θέση στους ομίλους τους εξασφάλισαν ΗΠΑ, Τουρκία και Λιθουανία, ενώ οι τέσσερις που προκρίνονται στους «16» έχουν ξεκαθαρίσει σε όλους τους ομίλους, πλην αυτού της Άγκυρας. Αναλυτικά όλα τα σενάρια:

Α’ Όμιλος: Ο νικητής του Αργεντινή-Σερβία θα καταλάβει την πρώτη θέση και ο ηττημένος τη δεύτερη. Τρίτος θα τερματίσει ο νικητής του Αυστραλία-Ανγκόλα και τέταρτος ο ηττημένος.

Β’ Όμιλος: Οι ΗΠΑ έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και η Σλοβενία τη δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση θα καταλάβει ο νικητής του αγώνα Βραζιλία-Κροατία, ενώ ο ηττημένος θα είναι τέταρτος.

Γ’ Όμιλος: Η Τουρκία είναι σίγουρα πρώτη. Δεύτερος θα τερματίσει ο νικητής του Ελλάδα-Ρωσία και τρίτος ο ηττημένος. Αν το Πουέρτο Ρίκο νικήσει την Ακτή Ελεφαντοστού, θα προκριθεί ως τέταρτη. Αν ηττηθεί και η Κίνα νικήσει την Τουρκία, παίρνει εκείνη την τέταρτη θέση. Αν Πουέρτο Ρίκο και Κίνα ηττηθούν, προκύπτει τριπλή ισοβαθμία, στην οποία η Κίνα έχει +2, ενώ το Πουέρτο Ρίκο +8 και η Ακτή Ελεφαντοστού -10 κι εκκρεμεί η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Δ’ Όμιλος: Η Λιθουανία είναι σίγουρα πρώτη, ακόμη κι αν χάσει από τον Λίβανο. Αν η Γαλλία νικήσει τη Νέα Ζηλανδία είναι σίγουρα δεύτερη, η Ισπανία τρίτη και οι Tall Blacks τέταρτοι. Αν η Γαλλία ηττηθεί από τη Νέα Ζηλανδία και η Ισπανία νικήσει τον Καναδά, προκύπτει τριπλή ισοβαθμία στους 8 βαθμούς (Ισπανία +11, Γαλλία +6, Νέα Ζηλανδία -17, δίχως να υπολογίζονται οι διαφορές στο Γαλλία-Νέα Ζηλανδία). Λίβανος και Καναδάς δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x