Ειδήσεις

Μπλατ: «Δεν ντρέπεστε;»

Έξαλλος και αγανακτισμένος με την εικόνα που παρουσίασε η εθνική Ελλάδας στην αναμέτρηση με τη Ρωσία ήταν ο τεχνικός της «αρκούδας», Ντέιβιντ Μπλατ. «Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», τόνισε ο κ. Μπλατ και στη συνέχεια ρώτησε ρητορικά τους Έλληνες δημοσιογράφους: «Εσείς δεν ντρέπεστε;».

Έξαλλος και αγανακτισμένος με την εικόνα που παρουσίασε η εθνική Ελλάδας στην αναμέτρηση με τη Ρωσία ήταν ο τεχνικός της «αρκούδας», Ντέιβιντ Μπλατ.

Αποστολή στην Τουρκία: Αντώνης Κατσίκης

«Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», τόνισε ο κ. Μπλατ και στη συνέχεια ρώτησε ρητορικά τους Έλληνες δημοσιογράφους: «Εσείς δεν ντρέπεστε;».

«Αυτό που είδα ήταν κωμωδία, όχι μπάσκετ. Ουσιαστικά, οι Έλληνες σούταραν για να αστοχήσουν Εμείς παίξαμε με όλο μας το πάθος», συμπλήρωσε.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ήταν πιο... ήπιος: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής της Ρωσίας. Οι παίκτες μου έχουν πάθος να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να βελτιώνονται. Δεν έχουν τα μεγάλα ονόματα, τα μεγάλα συμβόλαια και τους τίτλους των αντιπάλων τους, αλλά θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Είμαι πολύ περήφανος που προπονώ αυτά τα παιδιά. Είχαμε πει και πριν τον αγώνα ότι θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό δείχνει σεβασμό προς τους εαυτούς μας, τα παιδιά που παρακολουθούν και τους θεατές. Δεν έχουμε πολλή εμπειρία, αλλά χαίρομαι που δώσαμε και την καρδιά μας για τη νίκη», ανέφερε.

Ο Αλεξέι Ζουκανένκο, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ρωσίας, είπε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, συγκεντρωμένοι και φτάσαμε στη νίκη. Το κλειδί για τη νίκη μας ήταν η υπεροχή μας στα ριμπάουντ και η πολύ καλή χρησιμοποίηση του πικ εν ρολ στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x