Ειδήσεις

Τάνιεβιτς: «Βλέπει πολύ σινεμά ο Μπουρούσης...»

Χάριν... αστειότητας ισχυρίστηκε ότι είπε στον πάγκο της Ελλάδας «Συγχαρητήρια» ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Κίνας, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στον Γιάννη Μπουρούση κατηγορώντας τον πως δημιούργησε σκηνή.

Χάριν... αστειότητας ισχυρίστηκε ότι είπε στον πάγκο της Ελλάδας «Συγχαρητήρια» ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Κίνας, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί στον Γιάννη Μπουρούση κατηγορώντας τον πως δημιούργησε σκηνή.

Αποστολή στην Άγκυρα, Χρήστος Ρομπόλης

«Είπα κάτι για αστείο. Είπα συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Ο Μπουρούσης άρχισε να κλωτσά κάποια μπουκάλια, ενώ εγώ πήγαινα προς τον Ντέιβιντ Μπλατ για να τον χαιρετήσω. Παρακολουθεί προφανώς πολύ σινεμά. Εδώ δεν είναι φεστιβάλ Βερολίνου ή Βενετίας, είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας.

Για τη νίκη επί της Κίνας και την πρωτιά στον όμιλο, ανέφερε: «Ευχαριστούμε την πόλη της Άγκυρας για τη φιλοξενία, και τους φιλάθλους που ήταν ο έκτος μας παίκτης. Μας έδωσαν πολλή δύναμη. Είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε την πρώτη θέση. Δεν ήταν εύκολο και οι παίκτες μου δούλεψαν σκληρά για να τα καταφέρουν, ήταν συνέχεια σοβαροί και σεβάστηκαν όλους τους αντιπάλους. Πλέον έχουμε κάποιες ημέρες για να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τη συνέχεια, που θα είναι ακόμη πιο δύσκολη».

Ο Ογκούζ Σαβάς, που ήταν πρώτος σκόρερ της Τουρκίας με 20 πόντους, είπε: «Ήταν μία άνετη νίκη. Δεν είχαμε άγχος, καθώς είχαμε εξασφαλίσει τη νίκη, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά. Κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αλλά είχαμε καλή απόδοση και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

Ο προπονητής της Κίνας, Μπομπ Ντάνγουολντ, είπε: «Συγχαρητήρια στην Τουρκία. Είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ευχαριστούμε και την Άγκυρα, μία πολύ όμορφη πόλη, για τη φιλοξενία σε αυτή την πρώτη φάση των αγώνων. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε εμπειρίες σε νέα παιδιά σε αυτό το ματς. Έκαναν λάθη, αλλά θα τους είναι χρήσιμα για το μέλλον. Η ομάδα μου άξιζε να προκριθεί και είμαι περήφανος για τους παίκτες μας».

Ο Σουν Γιούε, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Κίνας, είπε: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι. Έπαιξαν πολύ νέοι παίκτες για αρκετή ώρα. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και οι νέοι μας παίκτες προσπάθησαν πολύ. Πλέον έχουμε ένα διάστημα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα ετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Λιθουανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x