Ειδήσεις

Καζλάουσκας: «Ποιος έχει δίκιο τώρα;»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιόνας Καζλάουσκας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης του Μουντομπάσκετ. Η Εθνική μας, μετά και τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου, θα βρει απέναντι της την Ισπανία στους «16» και ο Λιθουανός τεχνικός απάντησε σε όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας πως «μας έκαναν αυτή την απαράδεκτη επίθεση και τελικά αποδείχθηκε ότι εμείς παίζουμε με την Ισπανία και η Ρωσία με τη Νέα Ζηλανδία. Οπότε ποιος είχε δίκιο;».

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιόνας Καζλάουσκας μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της πρώτης φάσης του Μουντομπάσκετ. Η Εθνική μας, μετά και τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική του τέταρτου ομίλου, θα βρει απέναντι της την Ισπανία στους «16» και ο Λιθουανός τεχνικός απάντησε σε όσα είπε ο Ντέιβιντ Μπλατ τονίζοντας πως «μας έκαναν αυτή την απαράδεκτη επίθεση και τελικά αποδείχθηκε ότι εμείς παίζουμε με την Ισπανία και η Ρωσία με τη Νέα Ζηλανδία. Οπότε ποιος είχε δίκιο με όλο αυτό το σκηνικό που δημιουργήθηκε στο γήπεδο μετά τον αγώνα;»

Αποστολή στην Άγκυρα, Αντώνης Κατσίκης

Η συνέχεια ανήκε στον επόμενο αντίπαλο, στην Ισπανία. Μία ομάδα από την οποία η ελληνική έχει ηττηθεί πέντε συνεχόμενες φορές σε μεγάλες διοργανώσεις. Μία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2006, δύο στο Ευρωμπάσκετ 2007, μία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο και μία πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ 2009: «Έχει αποδειχθεί στο πρόσφατο παρελθόν ότι η ομάδα μας συναντά δυσκολίες με τους Ισπανούς. Μετράμε πέντε συνεχόμενες ήττες τα τελευταία χρόνια σε επίσημες διοργανώσεις, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη. Πρέπει όλοι στην ομάδα να είναι πνευματικά έτοιμοι και αποφασισμένοι για ένα καθοριστικό παιχνίδι, για το οποίο το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x