Τη δυσκολία της αναμέτρησης απέναντι στην Ελλάδα επεσήμανε ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο Ισπανός γκαρντ έμεινε ωστόσο στο πάθος που έδειξε η ομάδα του, τονίζοντας μάλιστα ότι οι Ισπανοί οφείλουν να αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά η συνεισφορά του πάγκου ήταν εξαιρετική και παίξαμε τα τελευταία λεπτά με πολύ μυαλό», ανέφερε ο «Λα Μπόμπα» και συνέχισε «Όταν αγωνιζόμαστε με αυτό το τσαγανό και με αυτό τον τρόπο, το φυσιολογικό θα είναι να προχωράμε στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες ήμασταν πολύ αφοσιωμένοι. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε».

Ένας τραυματισμός άφησε λίγο πίσω τον Ναβάρο, ωστόσο αυτός επέστρεψε δριμύτερος. Οι μέρες που ακολουθούν θα αποτελέσουν μια ευκαιρία για τους Ισπανούς να ξεκουραστούν.

«Η ξεκούραση θα είναι πολύ χρήσιμη για μας, ειδικά για μένα αν και οι φυσιοθεραπευτές κάνανε πολύ καλή δουλειά. Επίσης βοηθάει το γεγονός ότι σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις ξεχνάς πολλά πράγματα», δήλωσε ο 30χρονος μπασκετμπολίστας.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ