Ειδήσεις

Χωρίς βιασύνη

Η επόμενη μέρα του πρόωρου αποκλεισμού από το Μουντομπάσκετ είναι δύσκολη για την Εθνική ομάδα και χρειάζεται προσεκτικές αποφάσεις. Για το λόγο αυτό η ΕΟΚ δεν βιάζεται να «κλείσει» το θέμα προπονητή. Το συμβόλαιο του Γιόνας Καζλάουσκας δεν πρόκειται να ανανεωθεί και ο διάδοχός του θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) Έλληνας. Ακούγονται τα ονόματα Γιαννάκη και Σφαιρόπουλου.

Η επόμενη μέρα του πρόωρου αποκλεισμού από το Μουντομπάσκετ είναι δύσκολη για την Εθνική ομάδα και χρειάζεται προσεκτικές αποφάσεις. Για το λόγο αυτό η ΕΟΚ δεν βιάζεται να «κλείσει» το θέμα προπονητή. Το συμβόλαιο του Γιόνας Καζλάουσκας δεν πρόκειται να ανανεωθεί και ο διάδοχός του θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) Έλληνας.

Η απόφαση για το χρίσμα δεν επείγει, πολύ απλά γιατί η επόμενη υποχρέωση της Εθνικής είναι το Σεπτέμβριο του 2011, στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων, Γιώργος Κολοκυθάς, θα «ζυγίσουν» όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσουν. Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη θα συζητηθεί και δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι για τρίτη θητεία (1997-1999 η πρώτη και 2004-2008 η δεύτερη) στον ελληνικό πάγκο, αλλά σοβαρές πιθανότητες να… προαχθεί σε πρώτο προπονητή έχει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Δίπλα σε αυτούς, θα εξεταστούν κι άλλα ονόματα αξιόλογων Ελλήνων προπονητών…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x