Απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία ο Ντούσαν Ίβκοβιτς-σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες του-αλλά χαρακτήρισε άδικο το γεγονός ότι η Τουρκία και όχι η Σερβία θα λάβει μέρος στον τελικό του Μουντομπάσκετ την Κυριακή.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο εμείς πετύχαμε το στόχο μας. Προσπάθησα όταν προηγηθήκαμε με οχτώ πόντους στην τέταρτη περίοδο να σταματήσω τους πανηγυρισμούς, αλλά ήταν δύσκολο. Στην τελευταία φάση περιμέναμε να πάρει την προσπάθεια ο Τούρκογλου και η μπάλα κατέληξε σ’ αυτόν, έχασε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε στον Τουντσερί. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη», τόνισε ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για τη συνέχεια, ο προπονητής των «πλάβι» είπε: «Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τον μικρό τελικό. Δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για τη Λιθουανία γιατί πνευματικά είμαι ακόμα στο σημερινό παιχνίδι. Σεβόμαστε τους Λιθουανούς και αξίζουν που βρίσκονται εδώ. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας, αλλά εδώ είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».