Stoiximan Super League

Με Σιμάο, Γκοβού και βέβαια… Πατέρα!

Μια έκπληξη, μια μίνι-έκπληξη και μια… καθόλου (πλέον) έκπληξη έκλεισαν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Σιμάο διέψευσε φόβους, προγνωστικά και διάστρεμμα και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή. Την ίδια ώρα, ο Γκοβού αφήνει πίσω το δράμα με τον πατέρα του και θα υπολογίζεται -έστω και ως αλλαγή- και ο Πατέρας (του… Παναθηναϊκού σε αυτή την περίπτωση) βρέθηκε ξανά στο πλάι της ομάδας, επισκεπτόμενος την Παιανία για πέμπτη φορά τις τελευταίες 15 μέρες.

Μια έκπληξη, μια μίνι-έκπληξη και μια… καθόλου (πλέον) έκπληξη έκλεισαν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Σιμάο διέψευσε φόβους, προγνωστικά και διάστρεμμα και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή.

Την ίδια ώρα, ο Γκοβού αφήνει πίσω το δράμα με τον πατέρα του και θα υπολογίζεται -έστω και ως αλλαγή- και ο Πατέρας (του… Παναθηναϊκού σε αυτή την περίπτωση) βρέθηκε ξανά στο πλάι της ομάδας, επισκεπτόμενος την Παιανία για πέμπτη φορά τις τελευταίες 15 μέρες.

Ο πρόεδρος των «πράσινων» παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της Παρασκευής και παρόλο που οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν προβληματίσει έντονα και τον ίδιο, δεν θέλησε να φορτίσει κι άλλο την ατμόσφαιρα μετά τα χθεσινά «γκάζια» του Νίκου Νιόπλια (με τον οποίο είχε τετ α τετ, παρουσία και του Κώστα Αντωνίου).

Ο τελευταίος, πάντως, ήρθε αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη στη σημερινή προπόνηση, βλέποντας τον Σιμάο (παρά το διάστρεμμα που υπέστη χθες) να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα και να τίθεται σχεδόν… απρόσμενα στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Το ίδιο, δε -όπως προέκυψε από την ανακοίνωση της αποστολής- θα συμβεί και με τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος εξακολουθεί να είναι επηρεασμένος από το θάνατο του Πατέρα του, ωστόσο θα βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο την Κυριακή.

Αντίθετα, εκεί δεν θα είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος (που κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί ενόψει Κοπεγχάγης), ο τραυματίας Σεϊταρίδης και οι Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντες και Μαυρίας, που επίσης αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Eπιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x