Stoiximan Super League

Μόνο όταν ήταν… ΠΑΟ!

Ένας… κατά διαστήματα Παναθηναϊκός επικράτησε -ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ- με 2-1 του Πανιωνίου και επέστρεψε στις νίκες! Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τις άσχημες περασμένες εμφανίσεις και ένα «νεκρό» πρώτο ημίωρο στο ΟΑΚΑ και με τους Νίνη (43’) και Κατσουράνη (62’), «καθάρισαν» το παιχνίδι. Άργησε να ξυπνήσει ο Πανιώνιος και απλά μείωσε με τον Κουμορτζί στις καθυστερήσεις. Λίγο νωρίτερα ο Νίνης είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ένας… κατά διαστήματα Παναθηναϊκός επικράτησε -ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ- με 2-1 του Πανιωνίου και επέστρεψε στις νίκες!

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τις άσχημες περασμένες εμφανίσεις και ένα «νεκρό» πρώτο ημίωρο στο ΟΑΚΑ και με τους Νίνη (43’) και Κατσουράνη (62’), «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Άργησε να ξυπνήσει ο Πανιώνιος και απλά μείωσε με τον Κουμορτζί στις καθυστερήσεις.

Λίγο νωρίτερα ο Νίνης είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πως έπαιξε

Με το γνωστό 4-2-3-1 παρέταξε τους «πράσινους» ο Νίκος Νιόπλιας. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τζόρβας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κατσουράνης-Ζιλμπέρτο, στην τριάδα μπροστά τους οι Λέτο (αριστερά), Λουίς Γκαρσία (κέντρο), Νίνης (δεξιά) και προωθημένος ο Σισέ.



Έβγαλε… σκονάκι ο Νίνης!

«Διαγώνισμα» περισσότερο δύσκολο από αυτό που περίμενε, βρήκε μπροστά του στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός. Οι δύσκολες «εξισώσεις» που έβαλε η ομάδα του Στόρε στους «πράσινους» (μπλοκάροντας τους στον άξονα και αλλάζοντας υποδειγματικά την μπάλα), τους οδήγησε για ένα ημίωρο σχεδόν να μην… αγγίξουν μολύβι (ένα σουτ μόνο από τον Κατσουράνη).

Δεν ήταν, όμως, όλοι… αδιάβαστοι! Βλέποντας τον Λουίς Γκαρσία να παιδεύεται μάταια να ενώσει μεσαία γραμμή και επίθεση, οι Λέτο και Νίνης… κοιτάχτηκαν και το πήραν πάνω τους! Αφού ο πρώτος, λοιπόν, έχασε την πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού (σουτ ελάχιστα έξω) και έφτιαξε την επόμενη για τον Σισέ (ο Μάχο απομάκρυνε σωτήρια), ο Νίνης… μπούκαρε και -έστω και με τη… δεύτερη- έδωσε τη σωστή απάντηση!

Τσάμπα… άγχος!

Το γκολ που πέτυχε ο Νίνης αφαίρεσε… ένα βάρος από τον Παναθηναϊκό και τον έφερε αποφασισμένο από τα αποδυτήρια: Όχι μόνο να το διατηρήσει, αλλά να του προσθέσει και ένα δεύτερο -που θα «κλείδωνε» τη νίκη. Τη «δουλειά», αυτή τη φορά, την ανέλαβε ο Κατσουράνης και κάνοντάς τη να μοιάζει ευκολότερη απ’ όσο ήταν (πανέξυπνο μακρινό σουτ), μοίρασε… ασφάλεια στο ΟΑΚΑ.

Εκείνη «απειλήθηκε» σε κάποιες περιπτώσεις από τους (αργοπορημένα… αφυπνισθέντες) «κυανέρυθρους», ενισχύθηκε κάπως από την αποβολή του Νίνη (δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα) και παρόλο που μετατράπηκε σε ολιγόλεπτο… άγχος από τον Κουμορτζί, κατέληξε σε χαμόγελα για την επιστροφή των «πράσινων» στις νίκες.

Δείτε το φιλμ του αγώνα







ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Καντέ (74' Σιμάο), Κατσουράνης (84' Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο, Λουίς Γκαρσία (67' Μαρίνος), Νίνης, Λέτο, Σισέ

Στον πάγκο: Καρνέζης, Ιωννίδης, Γκοβού, Πλεσί

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα (84' Σαλαλί), Μπάλαμπαν (72' Χίκα), Βαρό, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (86' Κούκετς)

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Όμο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x