Ισπανία

Primera Division 6η αγωνιστική: Preview

Δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν από την 6η αγωνιστική της Primera Division. Η πρωτοπόρος, Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια» και η Σεβίλλη με τον Μανθάνο -πλέον- στον πάγκο της κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν από την 6η αγωνιστική της Primera Division. Η πρωτοπόρος, Βαλένθια υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Μεστάγια» και η Σεβίλλη με τον Μανθάνο -πλέον- στον πάγκο της κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 02/10/2010

Σαραγόσα - Σπόρτινγκ Χιχόν (19.00)
Ουραγός η Σαραγόσα υποδέχεται την Χιχόν που δεν τα έχει πάει τόσο καλά στο δύσκολο ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα. Από του γηπεδούχους θα λείψει ο βασικός τερματοφύλακας, Λέο Φράνκο, ενώ παράλληλα καλείται να ξεπεράσει το μεγάλο πρόβλημα που έχει στο γκολ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Εσπανιόλ (21.00)
Τρεις σερί ήττες μετράει στις τελευταίες αγωνιστικές του Ισπανικού πρωταθλήματος η Σοσιεδάδ. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ο Ραούλ Ταμούδο ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, κάτι που δεν τον κάνει να αισθάνεται καλά. Η Εσπανιόλ αναζητά την πρώτη της εκτός έδρας νίκη. Ο Ποκετίνο, ο οποίος προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του, θα έχει στη διάθεσή του τον επιθετικό Οσβάλντο, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των μπακ, Ρουίζ, μέσων, Ντάντολο. Εκτός αποστολής ο Ντε Λα Πένια.

Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο (23.00)
Το παιχνίδι της ημέρας. Η πρωτοπόρος, Βαλένθια προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα, αντίθετα, τα πηγαίνει καλά έχοντας εκμεταλλευθεί το πρόγραμμα που είχε. Η Μπιλμπάο δείχνει να είναι ανεβασμένη. Ο Αμορεμπιέτα είναι τιμωρημένος. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού, Τοκέρο.

Κυριακή, 03/10/2010

Αλμερία - Μάλαγα (18.00)
Η Αλμερία έχει προβληματίσει με τα αποτελέσματά της στο πρωτάθλημα. Γνωρίζει την ήττα από την Λεβάντε στην έδρα της και νικά -εκτός- την Λα Κορούνια. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μέσου, Βάργκας. Εκτός θα μείνει ο τραυματίας, Νιέτο (επιθετικός). Η Μάλαγα προέρχεται από καλή εμφάνιση αλλά ήττα από την Βιγιαρεάλ. Στην αποστολή ο Ελισέου, του οποίου η ποινή από κόκκινη κάρτα ακυρώθηκε.

Χετάφε - Έρκουλες (18.00)
Σε κακή κατάσταση η Χετάφε που προέρχεται από ήττα από την Γιουνγκ Μπόις στο Europa League. Αντίθετα, μεγάλος ενθουσιασμός στην Έρκουλες μετά από την νίκη επί της Σεβίλλης.

Οσασούνα - Λεβάντε (18.00)
Από ήττα προέρχεται η Οσασούνα. Στην αποστολή δεν θα είναι ο Λόλο (μέσος). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Νάτσο Γκονσάλες (μέσος) που υπέστη ρήξη χιαστών. Αμφίβολοι οι Ντελ Όρνο και Παγιάρντο.

Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης (18.00)
Πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για τη Σεβίλλη με τον Μανθάνο στον πάγκο της. Στο ντεμπούτο του τα πήγε πολύ καλά καθώς πήρε την νίκη 1-0 στο Europa League επί της Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Ο Νάβας θα είναι στην αποστολή. Από «λευκή» ισοπαλία προέρχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Τιμωρημένοι και δεν παίζουν οι Ρέγιες και Ουιφαλούσι. Τραυματίας ο Γκοντίν.

Βιγιαρεάλ - Ρασίνγκ Σανταντέρ (18.00)
Σε πολύ καλή κατάσταση η Βιγιαρεάλ, αντίθετα με την Σανταντέρ. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην αποστολή τους τον Ρόζενμπεργκ.

Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα (20.00)
Ο Μέσι επιστρέφει αλλά ο Βίγια που είναι τιμωρημένος θα απουσιάζει από την αποστολή της Μπαρτσελόνα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσάβι. Με αρκετές αδυναμίες οι φιλοξενούμενοι…

Ρεάλ Μαδρίτης - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (22.00)
Νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Οσέρ και τώρα καλείται να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή της τον μπακ, Καρβάλιο και τους Κακά, Κανάλες, Γκάγκο, Αλμπιόλ και Γκαράι.
Σε πολύ κακή κατάσταση η Λα Κορούνια. Δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Κολότο (μπακ). Αμφίβολη η συμμετοχή του Μανουέλ Πάμπλο (μπακ).

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σαραγόσα
Σπόρτινγκ Χιχόν - Σεβίλλη
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε
Έρκουλες - Βιγιαρεάλ
Σανταντέρ - Αλμερία
Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
Λα Κορούνια - Οσασούνα
Λεβάντε - Σοσιεδάδ
Μαγιόρκα - Εσπανιόλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x