Τουρνουά Βριληττός

2ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ!

Το Βριληττός διοργανώνεται φέτος στη Βέροια, 11 με 16 Απριλίου.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αναλάβουν χορηγοί επικοινωνίας του διεθνούς τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που φέτος θα διεξαχθεί στην ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων στη Βέροια το διάστημα 11-16 Απριλίου με την συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και του Φιλίππου Βέροιας.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των δύο Μέσων για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη που παρέχει στην όλη προσπάθεια.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός, η εφημερίδα καθώς και οι δύο ιστοσελίδες Sport-fm.gr και Sportday.gr αυτών, θα είναι η «ναυαρχίδα» της πρωτόγνωρης επικοινωνιακής καμπάνιας στα δεδομένα του χάντμπολ, αλλά και όλων των αθλημάτων σε αυτές τις ηλικίες.

Ραδιοφωνικά σποτ, ολοσέλιδες καταχωρήσεις, πολλές συνεντεύξεις είναι μερικές από τις δράσεις για την προβολή και το έργο του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Όλοι οι αγώνες σε Live Streaming!
Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ανακοινώνει με χαρά ότι όλο το 2ο Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, μητρόπολη του χάντμπολ, από την τελετή έναρξης μέχρι και την τελετή λήξης θα μεταδοθεί σε live streaming, ώστε όλοι οι φίλοι του αθλήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό να μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Την παραγωγή θα αναλάβει o Γιώργος Νιφλής μέσω της ιστοσελίδας www.sportshero.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x