Ο Σύλλογος των οδηγών της Φόρμουλα 1, ζητά να έχουν περισσότερη επιρροή στα θέματα του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο, πρόεδρος του συλλόγου των οδηγών, συζήτησε με τον παλιό γνώριμο του, Ζαν Τοντ και πρόεδρο της FIA, κατά τη διάρκεια του κορεάτικου γκραν πρι.
«Θέλουμε να έχουμε διάλογο με τη FΙΑ», τόνισε ο Βραζιλιάνος πιλότος, ο οποίος συμπλήρωσε, πως πολλά προβλήματα, όπως τα κερμπ, ή είσοδος στα πιτ θα είχαν λυθεί αν οι απόψεις των πιλότων είχαν ακουστεί.
«Ήταν καλά, συζητήσαμε τρία- τέσσερα πράγματα και ήταν πολύ ανοιχτός. Το μόνο που θέλει ο σύλλογος είναι να συνεισφέρει περισσότερο στο μέλλον του σπορ», συμπλήρωσε ο Μπαρικέλο, ύστερα από την συζήτηση του με τον πρόεδρο της FIA.
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






