Stoiximan Super League

Ντοπάρισμα από οπαδούς

Περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, την τελευταία πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Έκπληξη από τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος δεν πήγε στην Παιανία. Διαβάστε ποια είναι η αποστολή του τριφυλλιού και η πιθανή 11άδα...

Περίπου 250 οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, την τελευταία πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο και ρυθμό στο προπονητήριο της Παιανίας.

Η έκπληξη, πάντως, έγινε από τον Νικόλα Πατέρα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνήθιζε να δίνει το «παρών» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά δεν πήγε στην Παιανία.

«Παίξτε με πάθος. Έχουμε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια από αυτούς και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη», τόνισαν στους παίκτες οι εκπρόσωποι των οπάδνω που πήγαν στην Παιανία, με τον Σισέ να υπόσχεται ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα βγάλουν -μέσα στο γήπεδο- στο πάθος που οφείλουν να έχουν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν την μεγαλή τους εκτίμηση στον Σιμάο, ο οποίος επέλεξε να μείνει και να ενισχύσει την ομάδα, παρά τον θάνατο του αδερφού του και την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Η αποστολή
Όπως αναμενόταν οι Νίνης και Λέτο έμειναν εκτός αποστολής για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Εκτός έμεινε και ο Φερνάντες.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες ακολούθησαν ζέσταμα, και στη συνέχεια ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας σε δύο γκρουπ και τέλος, οικογενειακό δίτερμα.

Οι σκέψεις του Νιόπλια
Μετά από την καλή εμφάνιση του Γκοβού στο παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ, αλλά και των απουσιών που υπάρχουν για το τριφύλλι, η θέση του Γάλλου στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Ίσως μοναδικό ερωτηματικό για την 11άδα αποτελεί η θέση στην άλλη πτέρυγα της επίθεσης με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Λουίς Γκαρσία να διεκδικούν μια θέση, αλλά τον Έλληνα παίκτη να έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Ισπανού.

Σαν σύστημα ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει και πάλι στο 4-3-3, αλλά με τους δύο ακραίους επιθετικούς να έχουν εντολή να συγκλίνουν προς την εστία για να βοηθήσουν τον Σισέ.

Οι πιθανοί 11 παίκτες: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x