Ένα γκραν πρι απομένει για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και η Williams παραμένει αναποφάσιστη, καθώς ακόμη δεν έχει ανακοινώσει στους πιλότους τι θα γίνει την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο δήλωσε πως δεν μπορεί να δει τον εαυτό του σε άλλη ομάδα.
«Το σχέδιο δεν ήταν να μείνω στη Williams μόνο έναν χρόνο, στο παρελθόν είχαμε μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου. Ωστόσο, δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι, γιατί ακόμη δεν έχω υπογράψει», ήταν τα λόγια του 38χρονου Βραζιλιάνος, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν σκοπεύει να συνταξιοδοτηθεί.
«Αγαπάω το σπορ, μπορεί οι άνθρωποι να το βλέπουν περίεργο, αλλά θέλω να συνεχίσω να τρέχω και όχι να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένεια μου», τόνισε ο… εθισμένος στις πίστες Μπαρικέλο.
Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη δέκατη θέση, έχοντας μια δύσκολη περίοδο, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






