Champions League

Πρώτος… προσωρινά ο Κασίγιας

Στην κορυφή της λίστας των ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στο Champions League βρίσκεται από χθες ο Ίκερ Κασίγιας, αλλά αν παίξει απόψε ο Τσάβι, μπορεί να τον «ισοφαρίσει».

Τις 147 συμμετοχές στο Champions League συμπλήρωσε χθες ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Ατλέτικο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξεπέρασε κατά έναν αγώνα τον συμπατριώτη του Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος σήμερα αν αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα βρεθεί και εκείνος στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Μετά τους δύο συμπατριώτες ακολουθεί ακόμη ένας Ισπανός, ο Ραούλ με 142, ο Γκιγκς με 141, ο Ζέεντορφ με 125, ο Σκόουλς με 124 και ο Ρομπέρτο Κάρλος με 120.

Όσον αφορά τώρα την κατηγορία των γκολκίπερ, μετά τον Κασίγιας είναι ο Πετρ Τσεχ της Τσέλσι με 106 αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ ακολουθούν οι Βίκτορ Βαλντές (106), Όλιβερ Καν (103), Έντβιν Φαν ντερ Σαρ (98), Τζιανλουίτζι Μπουφόν (83) και Ντίντα (72).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x