Stoiximan Super League

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε… Στραματσιόνι!

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως μετέδωσε πρώτος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Άμεσα η άφιξή του από την Ελλάδα.

Νικητής στη «μάχη» με τον Βέλικο Παούνοβιτς για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως θα είναι ο Αντρέα Στραματσιόνι. Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Ιταλός προπονητής προτιμήθηκε τελικά από τον Σέρβο συνάδελφό του για τη διαδοχή του Γιάννη Αναστασίου.

Ο «Στράμα» αναμένεται να έρθει άμεσα στην Αθήνα, σήμερα ή αύριο, για να υπογράψει και να πιάσει αμέσως δουλειά. Περισσότερα για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στην ημέρα. Εφόσον όλα πάνε καλά, ο 39χρονος προπονητής θα αρχίσει να προπονεί την ομάδα από την Τετάρτη (Δευτέρα-Τρίτη υπάρχει ρεπό) και θα κάνει ντεμπούτο στις 21 Νοεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου έχει πιθανότατα να κάνει με την εμπειρία που διαθέτει ο Στραματσιόνι σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Παούνοβιτς. Δείτε το βιογραφικό του εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x