Ευρώπη

«Καρφιά» Άνταμς για Μπασκόνια

Μια αιχμηρή ανάρτηση ανέβασε στο προφίλ του στο twitter ο Ντάριους Άνταμς, ο οποίος κατηγορεί την Μπασκόνια, εμμέσως πλην σαφώς, για οφειλόμενες αποδοχές από την περσινή χρονιά.

Παρελθόν αποτελεί ο Ντάριους Άνταμς από την Μπασκόνια (πρώην Λαμποράλ Κούτσα), καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, κι από ότι φαίνεται έχει παράπονα από την προηγούμενη ομάδα του.

Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ που φόρεσε πέρσι τη φανέλα του ισπανικού συλλόγου, άφησε αιχμές μέσω twitter, όσον αφορά οφειλόμενες οικονομικές απολαβές, λέγοντας χαρακτηριστικά «Όταν η παλιά σου ομάδα υπογράφει μια ντουζίνα παίκτες, αλλά ακόμα σου χρωστάει χρήματα από την προηγούμενη χρονιά», για να συμπληρώσει μετά από λίγο «Και μετά οι θαυμαστές σου αναρωτιούνται γιατί δεν ανανέωσες με την ομάδα», συνοδευόμενο από το hashtag «δεν δουλεύω τσάμπα».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x