Euroleague

Πεδουλάκης: «Επιβάλλεται σοβαρότητα με Ζαλγκίρις»

Την προσοχή των παικτών του εφιστά ο Αργύρης Πεδουλάκης, ενόψει του παιχνιδιού με την Ζαλγκίρις την Παρασκευή (14/10, 21:15) και απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση, όπως δήλωσε. Ανυπόμονος ο Φελντέιν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει κι αυτός τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του αύριο το βράδυ (14/10, 21:15), καθώς θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στο ΟΑΚΑ.

Ενόψει της αναμέτρησης, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης, συνέστησε προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, αφού ο αγώνας με τη λιθουανική ομάδα αναμένεται δύσκολος.

«Η νέα σεζόν της Ευρωλίγκας, η οποία έχει διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής πλέον, ξεκινάει για εμάς με ένα δύσκολο παιχνίδι ενάντια στη Ζαλγκίρις. Σε κάθε πρεμιέρα επιβάλλεται η σοβαρότητα και η συγκέντρωση, καθώς ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι. Από τη μεριά μας, οφείλουμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο 52χρονος τεχνικός.

Από τη μεριά του, ο Τζέιμς Φελντέιν έχει κάθε λόγο να χαίρεται, καθώς μετά το «κόψιμο» από τον Πεδουλάκη και τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς, επέστρεψε στην ομάδα και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ξανά στους «πράσινους».

Ο 28χρονος γκαρντ είναι πλέον ανυπόμονος και υποστήριξε πως η ομαδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις: «Πρώτα από όλα, αισθάνομαι χαρούμενος που ξεκινάει η νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας ξανά. Ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις είναι το πρώτο μας τεστ, σε μια δύσκολη χρονιά, και θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x