sport-fm.gr ΘΕΜΑ

ΘΕΜΑ: Πάει για ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ρεκόρ η Ξάνθη!

Τι -πάει να- κάνει η Ξάνθη! Οι Θρακιώτες έχουν ΗΔΗ, πριν καν τελειώσει ο α’ γύρος της Σούπερ Λίγκας, 5 εκτός έδρας νίκες και «κυνηγούν» ΑΕΛ, ΟΦΗ και… το απόλυτο ρεκόρ για επαρχιακή ομάδα!

Μην την αφήνετε να βγαίνει από την Ξάνθη…

Δαγκώνει!

Η απίστευτη ομάδα που παρουσιάζει ΚΑΙ φέτος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε με την πέμπτη, σερί(!) νίκη της -επί του Ηρακλή- και τα 11 συνεχόμενα αήττητα(!) ματς, σε εκτός έδρας νούμερο που προκαλεί… ίλιγγο!

Οι Θρακιώτες, πριν καν τελειώσει ο α’ γύρος, έχουν, σε 13 αγώνες, πέντε «τρίποντα» μακριά από τα Πηγάδια, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος -και ένα περισσότερο από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αλλά το σπουδαίο δεν είναι ΜΟΝΟ αυτό…

Γιατί, αν η… αρμάδα της Ξάνθης συνεχίσει έτσι, τότε είναι θέμα χρόνου να «σπάσει» ένα ασύλληπτο ρεκόρ για επαρχιακή ομάδα!

Πώς;

Φτάνοντας τις 8 εκτός έδρας επικρατήσεις, κάτι που δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ άλλοτε ομάδα της επαρχίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, από το 1959 και έπειτα, όταν το πρωτάθλημα, δηλαδή, έγινε εθνικό!

Τελευταία φορά, δε, που ομάδα εκτός από Αθήνα, Θεσσαλονίκη έκανε 7 νίκες μακριά από το γήπεδό της σε μία σεζόν ήταν ο ΟΦΗ, την περίοδο 1992-1993 και πιο πριν, η ΑΕΛ, την περίοδο 1982-1983.

Επαναλαμβάνουμε, όμως: Σε μία ολόκληρη σεζόν!

Διότι η Ξάνθη έχει φτάσει ήδη τις 5… σε 13 ματς και δεν «κυνηγάει» απλά τους Κρητικούς και τους «βυσσινί», αλλά το απόλυτο ρεκόρ!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x