Ελλάδα

Βασιλειάδης για την «παράγκα»: Για να καταλογιστούν ευθύνες πρέπει να υπάρξουν δικαστικές αποφάσεις

Την αναγκαιότητα του να υπάρξουν δικαστικές αποφάσεις στα θέματα του ποδοσφαίρου που λιμνάζουν στη Δικαιοσύνη, για να μπορέσει έπειτα να χτυπηθεί η «παράγκα», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Βασιλειάδης

Την επίσπευση των διαδικασιών στα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης χαρακτήρισε αναγκαία ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Βέργη, τόνισε ότι για να σπάσει το σύστημα της λεγόμενης «παράγκας» θα πρέπει να προηγηθούν δικαστικές αποφάσεις.

«Η παράγκα όπως την έχουμε σχηματοποιήσει είναι ένα σύστημα εξουσίας και εξάρτησης που ξεκινάει από πολύ χαμηλά και φτάνει πολύ ψηλά. Τα κεφάλια εναλλάσσονται. Το θέμα είναι αν το σπας αυτό το σύστημα. Για πρώτη φορά λοιπόν γίνεται προσπάθεια να χτυπηθεί το πρόβλημα στη ρίζα του.

Για να καταλογιστούν όμως ευθύνες πρέπει να υπάρξουν δικαστικές αποφάσεις. Αν δεν υπάρχουν, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες. Η μόνη σταθερά σε μια δημοκρατία είναι η Δικαιοσύνη»
, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Βασιλειάδη στον Βασίλη Βέργη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x