Stoiximan Super League

Δικαίωση… και με τη βούλα για τον Ηρακλή

Την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που δικαιώνει τον Ηρακλή και του επιστρέφει τους τρεις βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση Πουρτουλίδη, ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ.

Δικαιωμένος και επισήμως στην υπόθεση Πουρτουλίδη είναι ο Ηρακλής.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του «Γηραιού» και του επέστρεψε τους τρεις βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί.

Κάτι που επισημοποιήθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης, όταν η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη σχετική απόφαση (μετά την οποία τα πάντα θα κριθούν στην εκδίκαση για την αδειοδότηση των Θεσσαλονικέων).


Αναλυτικά η απόφαση

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ' αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ’ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x