Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Κλείνει Ταχτσίδη ο Ολυμπιακός!

Μεταγραφή-έκπληξη από τον Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μέσα στη μέρα θα γίνει παίκτης του. Ανοιχτό για Ζιλέ ή Οφόε, επαφές στην Πόλη για Εμενίκε.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Όπως μετέδωσε πρώτος ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί.

Ο διεθνής άσος ανήκε στην Τορίνο, από την οποία έπαιξε φέτος δανεικός στην Κάλιαρι έχοντας μια γεμάτη σεζόν με την ομάδα της Σαρδηνίας, μετρώντας 26 συμμετοχές και 6 ασίστ.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός παύει να ασχολείται με την απόκτηση άλλου μέσου. Αντίθετα, όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Νικολακόπουλος, γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθεί ένας εκ των Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ ή Βάντις Οτζίτζα-Οφόε από τη Λέγκια.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος είναι ο βασικός στόχος για τη θέση του σέντερ φορ και μάλιστα οι επαφές γίνονται στην Κωνσταντινούπολη, με ανθρώπους του Ολυμπιακού να βρίσκονται εκεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x