Στροφή 180 μοιρών στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονταν την πιθανή αποχώρηση του Ντίντακ Βιλά από την ΑΕΚ πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ισπανική ιστοσελίδα ''Cadena Cope'', οι ατζέντηδες του Ισπανού επιδιώκουν να ρίξουν τους… τόνους και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίζονταν διατεθειμένοι να προσφύγουν ακόμα και στην FIFA προκειμένου να καταγγείλουν την Ένωση για πλαστογραφία, πλέον εμφανίζονται πιο διαλλακτικοί και έτοιμοι να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Το γεγονός πως όσο περνούν οι μέρες μοιάζει όλο και πιο πιθανό το ενδεχόμενο να μην βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα και ο Ισπανός αμυντικός να μείνει εκτός δράσης ως τον Ιανουάριο, αναγκάζει τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή να στραφούν στην ΑΕΚ και να ζητήσουν μία… διευκόλυνση ώστε να αποσπάσουν την ελευθερία του και ο παίκτης να μπορεί να υπογράψει στην Εσπανιόλ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






